prerani odlazak fatalne glumice / Tek je trebala odigrati uloge svog života...

Lijepa, nevjerojatno talentirana, intrigantna, fatalna - Dolores Lambaša bila je rođena za scenu. Dominirala je svojom pojavom gdje god bi se pojavila, na kazališnim daskama ili na malim ekranima. Tek je trebala odigrati uloge svog života, no sudbina je bila neumoljiva.

23.10.2013.
18:20
VOYO logo

Dolores Lambaša plijenila je pažnju gdje god se pojavila. Često su je procjenjivali isključivo kroz muškarce s kojima je bila u vezi. No, to je tek mali, prolazni i na koncu nebitan dio njezine biografije.

Preminula Dolores Lambaša

Ožalošćeni prijatelji i fanovi: 'Počivaj u miru, anđele'

Jer ona je bila puno više od nečije djevojke. Šibenčanka koja je diplomirala na zagrebačkoj Akademiji dramskih umjetnosti. Talentirana, karizmatična, lijepa. Fatalna žena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svoje 32 godine ostvarila je brojne kazališne i filmske uloge, a kao omiljenu izdvajala je onu u filmu "Vjerujem u anđele", koji je osvojio sedam domaćih i inozemnih nagrada. Kratko vrijeme bila je i dio ansambla Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, a kroz seriju "Ruža vjetrova" bila je povezana i s RTL- om.

"Posebno me veseli što radim u Splitu i što sam tu, jer ovaj grad ima tako jednu dušu. Ljudi su tako srčani, iskreni, tako su dobrodušni", rekla je tada Dolores.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog veza s IvomGregurevićem, FranomLasićem i JosipomRadeljakom vječno je bila pod povećalom medija, ali za to nije marila. Barem to javnosti nije pokazivala.

Imala je držanje dive. Uvijek elegantna i dotjerana, u izjavama i odijevanju bila je dama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hlače visokog struka, suknje do koljena, lijepe košuljice. Da je damski. Meni i privatno odgovara u nekim prigodama s obzirom na prijeme kakve idem i u nekim malo višim društvima da sam ipak ozbiljnija", rekla je jednom.   

U svoja četiri zida voljela je pjevati, svirati klavir i za svoju dušu pisati poeziju. O njoj je, pak, život nažalost napisao tragediju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo