UPALJEN METEO ALARM / Pijavica kod Pitomače 'razorila' benzinsku crpku!

Image
Foto: RTL

Upaljen je meteo alarm za sjeverozapadnu Hravstku, kao i za sjeverni Jadran koji je već pod kišom - a prijete mu i olujni udari vjetra.

3.11.2013.
18:50
RTL
VOYO logo

U rijetko kojem dijelu zemlje, dan je prošao bez tamnih oblaka. A u Zagrebu i jaki udari južnog vjetra. Nije smetao onima kojima je poslužio kao pogon. Osim jedrenja na vodi, uvjeti su bili idealni i za jedrenje na suhom. Kad su vjetrovi iznimno jaki, s Blokartom se postiže brzina od 100 kilometara na sat. 

Vjetar iz Zagreba proširio se na sjeverozapad gdje se očekuje jaka kiša zbog koje je Meteo-alarm izdao upozorenje. Kod Pitomače je pijavica 'razorila' benzinsku crpku, dok su u Dugom Selu i Virovitici zbog snažnog vjetra padala stabla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kiša koja stiže u sjeverozapadnu Hrvatsku mogla bi biti obilna. Osim toga, puhat će jak vjetar s olujnim udarima. Na Jadranu će to biti južni smjerovi, u unutrašnjosti će kasno navečer krenuti na sjeverni pa će to malo spustiti temperature. Ipak, one će biti i dalje iznadprosječne za ovaj dio godine i tako će biti sljedećih 7 dana", otkriva nam meteorolog RTL Televizija Nikola Vikić-Topić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo