stabla pala na učenice / Radnike odnijela bura s krova, u životnoj su opasnosti!

Image
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

U Marčeljevoj Dragi su stradala dvojica radnika koji su pali s osam metara visine. Kako se doznaje, životno su ugroženi i trenutno su na operaciji.

11.11.2013.
11:03
Nel Pavletić/PIXSELL
VOYO logo

Ciklona Teodor najviše problema i štete je izazvala na riječkom području. Na tri učenice u Opatiji pala su stabla, prenosi Novi list. Iako je isprva stigla vijest kako se radi o težim ozljedama kuka, kralježnice i glave, naknadno smo doznali kako učenice nisu životno ugrožene.

Prije toga, u Marčeljevoj Dragi su stradala dvojica radnika koji su pali s osam metara visine. Kako se doznaje, životno su ugroženi i trenutno su na operaciji. Riječ je o radnicima krčke građevinske tvrtke GP Krk, koji su stradali na gradilištu u riječkom naselju Marčeljeva draga te su im životi ugroženi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozlijeđenih ima i u drugim dijelovima grada, a Hitna pomoć je neprestano na terenu. U riječkoj bolnici zaprimljeno je još pet teže ozlijeđenih osoba.

Jedno dijete u Rijeci ima prijelom noge, a više osoba je pri padu na tlo zadobilo ozljede glave ili kuka, naveli su iz Zavoda za hitnu medicinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz ravnateljstva riječke bolnice navode da se materijalne štete na bolnici saniraju, a da se operacije u glavnoj zgradi koje nisu hitne otkazuju zbog tehničkih poteškoća. Pacijente mole da, dok se bura ne smiri, ne dolaze na naručene preglede.

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Orkanska bura prevrnula je kamion na staroj cesti Rijeka - Zagreb na Grobničkom polju kod restorana Putnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U većini škola na riječkom području je otkazana nastava.

Orkanska bura od sinoć puše na širem riječkom području, pa su vatrogasci tijekom noći i jutros zbog srušenih stabala, stupova i drugih intervencija na teren izlazili više desetaka puta, a jutros je na Krčkom mostu zabilježen najjači udar bure od čak 220 kilometara na sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL/ARHIVA
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL/ARHIVA

Kako prenosi Novi list, na Kozali puše vjetar snagom od 112 kilometara na sat, na Trsatu su zabilježeni udari vjetra od 170 kilometara na sat. Dio riječkog zaleđa je bez struje. U nekim dijelovima Gorskog kotara pada susnježica.

Orkanska bura zatvorila ceste, na Zavižanu pao snijeg

Nevrijeme izazvalo kolaps u Zagrebu: Srušio se dio zgrade!

Hrvatskoj prijete ozbiljne vremenske nepogode

Prema podacima iz riječke Javne vatrogasne postrojbe, oštećeno je dosta automobila i prozora, a ima i oštećenih krovova.

Građanima se preporuča da se po gradu ne kreću bez nužne potrebe, da ne otvaraju prozore te da strpljivo čekaju dolazak vatrogasaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Iz riječkoga Pomorskog meteorološkog ureda najavljuju da će jaka bura puhati tijekom dana, a da se njeno slabljenje očekuje tek večeras.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo