TRI PAMETNA DEČKA / 'Reprezentacija igra katastrofalno, a Vukovar je obezvrijeđen'

"Sada vidimo da iza organizatora ne stoje ni Crkva ni HDZ. To su tri pametna dečka kojima bi trebalo prepustiti možda i vođenje države kada sve to lijepo organiziraju", kazao je ironično ministar branitelja Fred Matić.

18.11.2013.
16:21
VOYO logo

Ministar branitelja Fred Matić, vukovarski branitelj i logoraš, emotivno je komentirao odluku njegovih suboraca da mu spriječe odlazak do Memorijalnog groblja kako bi se poklonio žrtvi svojih prijatelja i sugrađana.

"Vlada je kao i svake godine došla iskreno da oda pijetet i poštovanje našim poginulim i nestalim prijateljima. Uistinu nije važno tko je na početku Kolone sjećanja, a to na kraju", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čak pozdravljam Stožer da političari budu na kraju Kolone i žao mi je što tako nije bilo i prethodnih godina, ali kad se sjetim da su se bojali prethodnih ministara i premijera - to je opravdavajuće. Sada vidimo da iza organizatora ne stoje ni Crkva ni HDZ. To su tri pametna dečka kojima bi trebalo prepustiti možda i vođenje države kada sve to lijepo organiziraju i na koncum da budem malo ironičan, Hrvatska je opljačkana, reprezentacija nam igra katastrofalno i Vukovar je obezvrijeđen, a sada je postala aktualna i knjiga Nenada Ivankovića 'Predsjedniče, što je ostalo?'", zaključio je sarkastično ministar branitelja.

Situaciju u Vukovaru prokomentirao je i predsjednik SNV-a Milorad Pupovac koji je izrazio žaljenje 'što se ovo mjesto pijeteta pretvara u mjesto politčkih obračuna'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na veliku vukovarsku nesreću ovo je još jedna nesreća. Treba učiniti sve da se to više nikada ne ponovi" kazao je Pupovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo