nadležna služba podbacila / Obitelj se otrovala ručkom, sanitarna inspekcija reagirala tek treći dan

Image

S teškim neurološkim smetnjama obitelj je završila kod liječnika koji je pozvao sanitarnu inspekciju, no njoj su trebala puna tri dana da iz Korčule dođe u 30 kilometara udaljeno Blato i uzme uzorak vina

9.3.2015.
9:59
VOYO logo

Šest članova obitelji iz Blata na Korčuli konzumirali su meso i bijelo vino koje su kupili u lokalnoj trgovini, no nakon jela kojim su slavili djedov rođendan im je pozlilo.

S teškim neurološkim smetnjama su završili kod liječnika koji je pozvao sanitarnu inspekciju, no njoj su trebala punatridana da iz Korčule dođe u 30 kilometara udaljeno Blato i uzme uzorak vina od kojeg se, moguće, obitelj otrovala, javlja Novi list.

"Prvo je pozlilo djedu pa smo ga na kauč, izmjerili visok tlak, i bilo mu je sve gore. Uplašili smo se da nije u pitanju moždani udar pa smo ga supruga i ja stavili u auto i odvezli u ambulantu. Tada nas je nazvao šogor, i požalio se da mu je isto jako loše, a u međuvremenu je kod kuće iste simptome osjećao i sin, pa sam obojicu isto doveo u ambulantu. Na kraju je na hodniku ambulante kolabirala i supruga", požalio se 48-godišnjak iz Blata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo