TREĆI PUT / Odgođeno suđenje Glavašu

Image

Ivica Krnjak, drugooptuženi u slučajevima "garaža" i "selotejp", iz sudnice je kolima Hitne pomoći prebačen u KBC Rebro.

16.3.2009.
14:55
VOYO logo

ZAGREB- Zbog bolesti drugooptuženog Ivice Krnjaka, koji je danas sa zagrebačkog Županijskog suda vozilom Hitne pomoći prevezen u Klinički bolnički centar Rebro, odgođen je nastavak suđenja Branimiru Glavašu i ostalima u slučajevima "garaža" i "selotejp", a nastavak je zakazan za četvrtak, 19. ožujka.

Sudsko vijeće, pod predsjedanjem suca Željka Horvatovića, odmah je naredilo liječniku vještaku Vladimiru Gašpareviću da se obave sve potrebne liječničke pretrage kako bi se utvrdila je li za Krnjaka neophodno bolničko ili ambulantno liječenje te nakon toga odredilo je li on raspravno sposoban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac Horvatović je rekao da bi samo hospitalizacija drugooptuženog opravdala daljnju odgodu suđenja. Sud je inače ranije jutros odbio posljednje dokazne prijedloge prvooptuženog Glavaša nakon čega su optuženi trebali početi iznositi svoju obranu.

No, tada se drugooptuženi Krnjak, koji inače već dulje vrijeme ima zdravstvenih teškoća, požalio na bolove, a njegov branitelj Domagoj Rešetar je zatražio odgodu rasprave. Sudsko vijeće je u prvi trenutak to odbilo, no zatim je odredilo stanku tijekom koje su pravosudni policajci na zahtjev drugooptuženog pozvali Hitnu pomoć, koja je Krnjaka prevezla u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog Krnjakovih je zdravstvenih problema sušđenje Glavašu i ostalima u proteklih mjesec dana tri puta odgađano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo