čeka se reakcija / Policajac koji je trebao čuvati ministricu Opačić potukao se ispred kafića

Image
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

Tjelohranitelj ministrice Milanke Opačić u noći na petak posvađao se i potukao s gostima jednog dubrovačkog kafića

7.4.2015.
20:19
Grgur Zucko/PIXSELL
VOYO logo

Policijski djelatnik PU Karlovačke koji radi kao dio osiguranja potpredsjednice Vlade Milanke Opačić, koja je protekloga tjedna boravila u Dubrovniku, potukao se u kafiću na Vojnoviću, prenosi Dubrovački.hr.

Dvadesetpetogodišnji policajac koji radi u osiguranju državnih dužnosnika bio je te večeri, 3. travnja, vani sa svojim kolegama, izvan službe. Kako se doznaje u PU dubrovačko neretvanskoj, oko tri sata ujutro najprije je došlo do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba između policijskog djelatnika te dvoje posjetitelja ispred jednog dubrovačkog kafića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukob se dogodio najprije u kafiću, a nastavio ispred ugostiteljskog objekta gdje je došlo do naguravanja u kojemu je djevojka pala na pod, no pri tome nije zadobila nikakve ozljede.

Iz PU dubrovačko-neretvanske potvrdili su kako je sve troje uz optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira prijavljeno Prekršajnom sudu u Dubrovniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajcu je izmjereno 1,48 promila alkohola u krvi, dok su muškarac i žena odbili alkotest.

Glasnogovornik Ministarstva socijalne politike i mladih Tihomir Ivković na naš upit je li djelatnik ministričina osiguranja kažnjen ili suspendiran, odgovorio je kako Ministarstvo Milanke Opačić nad time nema ingerencije budući je ministrici dodjeljeno osiguranje iz MUP-a, pa su i osobe iz njezinoga osiguranja zaposlenici MUP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministrica Opačić u Dubrovnik je stigla s četvoricom tjelohranitelja koji su joj dodijeljeni zbog prijetnji upućenih nakon ukidanja nekih socijalnih prava

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo