OPREZA NIKAD DOSTA / Policija čuva pulsku Arenu

Image

Nakon prijetnji nepoznatog muškarca da će Arenu u Puli dići u zrak ako Thompson izgubi parnicu protiv Grada Pule, angažirane su i policijske snage. Arenu su dosad čuvali zaštitari.

3.12.2008.
11:39
VOYO logo

PULA -  Nakon nedavnih prijetnji nepoznatog muškarca da će uz pomoć Crnih beretki dići Arenu u Puli u zrak, ako Marko Perković Thompson izgubi sudski spor protiv Grada Pule, u cijeli slučaj umiješala se policija.

Naime, kako je Thompson početkom tjedna tužbu izgubio, poduzete su dodatne mjere osiguranja pa Arenu u Puli sada, uz jednu zaštitarsku tvrtku, čuvaju i policajci, prenosi Slobodna Dalmacija. Arena je pod prismotrom tijekom radnog vremena od 8 do 16 sati, a u večernjim i noćnim satima organiziraju se povremene ophodnje. U Policijskoj upravi istarskoj nisu željeli govoriti o tome koliko je policajaca angažirano oko ovog slučaja, no potvrdili su da se s predstavnicima Arheološkog muzeja dogovaraju o još intezivnijem čuvanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaštitari i policija Arenu nadziru i uz pomoć sustava alarma te videonadzora u izložbenom prostoru, prodavaonici i blagajni .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo