vandalizam u splitu / Policija prijavila 19-godišnjeg mladića koji je u nedjelju zapalio šest brodica

Image

Protiv 19-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu kojom ga osim za 'teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti' sumnjiče i za pokušaj krađe

12.5.2015.
11:49
VOYO logo

Za veliki požar u lučici Jadran na Zvončacu u kojem su u nedjelju izgorjele tri desetmetarske usidrene plastične brodice i još tri su nagorjele, a šteta je procijenjena na čak 750.000 kuna, osumnjičen je 19-godišnjak, doznaje se u policiji.

Policajci prve splitske policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom, kojeg sumnjiče da je 9. svibnja u uvali Zvončac u Splitu, provalio u dvanaest usidrenih brodica, iz kojih nije ništa otuđio. Sumnja se da je na jednoj od njih izazvao požar koji se proširio na još pet usidrenih brodica, čime je pričinjena materijalna šteta od 750.000 kuna, navode u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv 19-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu kojom ga osim za 'teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti' sumnjiče i za pokušaj krađe.

Dojavu o požaru na brodicama vatrogasci su primili u nedjelju oko 3.40 sati, a već pola sata kasnije vatra je ugašena. Očevid je isprva pokazao da je vatra izbila zbog otvorenog plamena ili žara, ali i da je u jednu od zapaljenih brodica prethodno provaljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo