JOVEV OPET U ŽUPANIJI / Poništen otkaz: Sisačka zviždačica se vraća na posao!

Image
Foto: RTL

Ministarstvo uprave je potvrdilo da je sredinom prošlog mjeseca dostavilo Županiji rješenje na koji se oni nisu žalili. Zadnji rok za povratak Jasmine Jovev na posao je sredina kolovoza.

10.7.2014.
14:52
RTL
VOYO logo

Inspekcija Ministarstva uprave poništila je otkaz zviždačici Jasmini Jovev koja je prva javno razotkrila malverzacije sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel zbog kojih se Merzel već mjesecima nalazi u pritvoru, prenosi 24sata.

Ministarstvo uprave je potvrdilo da je sredinom prošlog mjeseca dostavilo Županiji rješenje na koje se oni nisu žalili. Zadnji rok za povratak Jovev na posao je sredina kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam još vidjela rješenje, ali sam sretna. Pokazalo se da sam bila u pravu kada sam tvrdila da sam otkaz dobila nezakonito", rekla je Jovev.

Iz Ministarstva uprave su pojasnili da se ona ne treba vratiti na posao u Ured županice nego na bilo koje radno mjesto koje odgovara njezinoj visokoj stručnoj spremi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jovev je radila u uredu županice, ali je njezino radno mjesto ukinuto. Inspekcija je utvrdila da je bilo slobodnih radnih mjesta na koje su je mogli rasporediti, ali su joj dali otkaz. I tako prekršili zakon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo