PIJANČEVAO U BRUXELLESU? / Ponovno se probudio bećar u Peđi Grbinu!

Omakne se svakome i nitko nije bez grijeha. No ako se omakne saborskom zastupniku, e to već postaje priča. SDP-ovac Peđa Grbin već je svijetu i gradu pokazao da se voli proveseliti i zagalamiti. I baš kad se cijela priča oko njegova partijanja uz Čavoglave u Puli stišala, ponovno se probudio bećar u njemu. I to ne za nekim domaćim šankom, već u Bruxellesu!

8.4.2014.
17:45
VOYO logo

Zimus je u noćnom izlasku u Puli malo podgrijan zapjevao Thompsona, PeđaGrbin poslije je pokorno priznao da je pijana budala, da takvo što neće ponoviti i da snimku želi što prije zaboraviti. No, nove noćne fotografije snimljene za šankom u Bruxellesu objavljene su u 24 sata. Ovoga puta tvrdi - nije ništa loše učinio.

"To se ne radi ni o čemu, a to što oni rade doista nemam potrebu komentirati. Mi smo u Bruxellesu u posjetu Europskom parlamentu. Sad smo bili na jednoj konferenciji, sad idemo na drugu, a u nedjelju smo došli ranije zbog leta i otišli smo na večeru, malo vidjeti grad", kaže Grbin. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A dok je Grbin u Bruxellesu, Saborom je odjeknula priča kako je nedavno pukla njegova ljubavna veza sa stranačkom kolegicom. Peđa sada, navodno, jako pati pa ako i posegne za kojom čašicom više to je kratkotrajno - kako bi zaboravio na ljubavne jade.

Priliku da ga razapne na križ nije iskoristio politički suparnik, jer isti su su požar gasili i u svojim redovima kad im je stranačka kolegica JosipaRimac u zanosu vrtjela žarulje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bože moj, mislim da je sve to ljudski, ali naravno da bi osobe koje obavljaju javne družnosti trebale voditi 24 sata brigu o svom ponašanju", kaže HDZ-ovac DavorinMlakar.

"Čudim se da ponavlja greške gospodin Grbin. Jer vidjelo se - teško je patio i teško se s time nosio. U povijesti hrvatske politike od kako pamtim bilo je puno onih koji su voljeli zaviriti u čašicu, pa i ovdje u parlamentu. Mislim da ih ima i danas koji vole dobrano zaviriti u čašicu, ali očito su vrlo oprezni. Grbin mora voditi o tome računa ako želi biti u ovom poslu", upozorava JadrankaKosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li ovaj put doista opet zavirio u čašicu u kafiću znakovita imena Delirium ne možemo tvrditi. Što se tiče njegovih novih ljubavnih jada - draže nam je nego da su novi državni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo