Što je donijela naša Potraga / Što smo sve prvi otkrili? Deseci tisuća prijeđenih kilometara, 256 istraživačkih priča, više od 47 sati programa...

Image
Foto: RTL

Potraga donosi pregled godine: Što se nakon naših priča promijenilo?

1.1.2020.
18:00
RTL
VOYO logo

U godini iza nas razotkrivali smo korupciju, laži i kriminal koji strukture moći pokušavaju skriti. Ekipa Potrage u tome je bila uporna i nije odustajala od svojih novinarskih principa. I to će činiti i ubuduće.

Postavljali smo pitanja, inzistirali na odgovorima, a sve kako bismo našim gledateljima ponudili najbolje istraživačko novinarstvo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bili smo vaš glas i u 2019.

Smisao javnog dobra je da služi društvu. Društvo čine ljudi, pojedinci. Svatko zaslužuje pažnju i da se njegov glas čuje. Prenosili smo vaše priče, izvještavali o najboljima među nama. Rijetko najsretnijima, ali svakako najglasnijima. Onima koji društvo čine boljim, onima koje je društvo zanemarilo, onima koji se ne mire s nepravdom i ne oklijevaju u borbi za svoja prava. Bili smo njihov glas i u 2019.

Vrijeđali nas i napadali razni lokalni šerifi

U godini koju smo ispratili uporni smo bili i u praćenju, analizama i istraživanjima slučajeva samovolje takozvanih lokalnih šerifa. Za kraj našeg pregleda spomenut ćemo samo neke u nizu skandaloznih primjera korupcije, koju nećemo odustati propitivati koliko god nas vrijeđali i napadali razni načelnici i gradonačelnici. Sve kako bi izbjegli odgovor na pitanja. Bez transparentnog poslovanja i funkcionalnog pravosuđa - nema ni stabilne države ni društva. Stav koji Potraga čvrsto zastupa branili smo svim sredstvima koja su na raspolaganju našoj profesiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo