DO SLJEDEĆEG SUNČANOG DANA / Pravo lice prevrtljivog proljeća: Kiša do kraja tjedna!

Od srijede pa sve do kraja tjedna travanj će pokazati svoje lice. Vrijeme će biti prevrtljivo. Bit će tu red kiše, red sunca, red oblaka i tako nekoliko puta dnevno sve do kraja vikenda.

10.4.2012.
19:03
VOYO logo

Što ste uživali u suncu - uživali ste. Od sutra promjenjivo s kišom i tako tjedan dana. Dalmaciju će, usto, pogoditi i jaka južina. Ni na sjeveru zemlje sredina travnja ne sliči proljeću - Slavonski Brod jutros se smrzavao na minus 6!

U Zadru pravo proljetno vrijeme - sunce i ugodnih 15 stupnjeva, no već sutra idilu će zamijeniti nevrijeme. Nova fronta, uz kišu, Dalmaciji donosi i olujnu južinu.

Južina i kišno vrijeme trajat će cijeli tjedan.

"Od sutra pa do kraja tjedna travanj će pokazati svoje lice. Vrijeme će biti prevrtljivo. Bit će tu red kiše, red sunca, red oblaka i tako nekoliko puta dnevno sve do kraja vikenda", kazao je NebojšaSubanović, meteorolog Meteo-Info.

Iako će većina gunđati, da je oborina bilo premalo, dokazuje i razina vode u jezerima na zagrebačkom Bundeku koja su - zamalo presušila.

Kiše možda treba, ali loša biometeorološka prognoza - nikome ne odgovara.

"Zbog toga će meteoropati osjećati tegobe poput glavobolje, razdražljivosti, poteškoća sa snom. Također tegobe od kojih pate kronični bolesnici biti će pojačane vremenskim utjecajem", tvrdi biometerologinja Lidija Srnec.

Iako će temperature biti proljetne, kišobran ćete morati imati pri ruci.

Vrijeme i temperature možete pratiti i ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo