objava na facebooku / Prgomet o prosvjedu: 'Trebamo li biti taoci Milanovićeve i Karamarkove politike?'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Donedavni zamjenik predsjednika HDZ-a kaže da je ulicama Zagreba 'počela vladati nesigurnost' što je posljedica isključivosti i nedostatka volje za razgovor Karamarka i Milanovića

15.3.2015.
14:21
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Donedavni zamjenik Tomislava Karamarka, Drago Prgomet, na Facebooku se osvrnuo na jučerašnje prosvjede prozvaviši svog bivšeg šefa te premijera Zorana Milanovića da im je važnija pobjeda na izborima nego budućnost Hrvatske.

Njegova objava je u kratkom vremenu prikupila veliki broj 'lajkova', a mi je prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučerašnji prosvjed i anti-prosvjed potvrda je onog što sam davno govorio: nesigurnost počinje vladati zagrebačkim ulicama. Upozoravao sam i na opasnost od mogućih incidenata. Sve je to posljedica isključivosti i nedostatka volje za razgovor. I Karamarko i Milanović bježe od dijaloga i odgovornosti. Iz dana u dan dokazuju da im je pobjeda na izborima važnija od budućnosti zemlje. Treba li Hrvatskoj "događanje naroda"? Je li ovo način kako ćemo zaposliti stotine tisuća nezaposlenih i odgovoriti desetine tisuća mladih ljudi koji razmišljaju o odlasku iz Hrvatske? Želimo li Hrvatsku u kojoj ne smijemo vlastitu djecu u sred bijela dana poslati u centar Zagreba? Trebamo li biti taoci takvih politika? Trebaju li nam takvi političari!?", napisao je bivši potpredsjednik HDZ-a.

Podsjetimo, Prgomet je prije nešto više od dva tjedna zbog neslaganja s načinom na koji vrh stranke vodi HDZ podnio ostavku na mjesto potpredsjednika te izišao iz članstva te stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo