Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Godina slavlja

Hervis slavi već 15 godina u Hrvatskoj: Priprema se niz iznenađenja za kupce

U svibnju još 15% dodatnih popusta, poznati brendovi, podrška nizu maratona, sportskih događanja i treninga...

Image
Promotivni članak/ 6.5.2022. u 10:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prošlo je 15 godina otkako je otvorena prva Hervis trgovina sportskom opremom u Hrvatskoj. Danas ih je već 15, a ove se godine otvaraju i tri nove. Hervis trgovine su tijekom svih ovih godina među kupcima prepoznate kao omiljena adresa za sportske proizvode za trčanje, planinarenje, biciklizam, skijanje, fitnes i druge sportove. Skupa sa svojih skoro 200 zaposlenika, Hervis ove godine priprema niz iznenađenja za kupce.

"U skladu s našim sloganom, već 15 godina podržavamo sport i zdrav način života", kaže Aleš Černe, direktor Hervis Slovenija i Hervis Hrvatska, ističući da kao sponzor i dalje namjeravaju podržavati brojne rekreativne sportske događaje poput Splitskog maratona, B2B utrka, Varaždinskog polumaratona, Medvednica Traila, Zagrebačkog noćnog cenera, suradnje s Hrvatskim planinarskim savezom, Trčaone… „Hervis je u Hrvatskoj počeo s radom 2007. godine kada je otvorio vrata svoje prve sportske trgovine u trgovačkom centru City Center One West na zagrebačkom Jankomiru. U to vrijeme u Hrvatskoj nije bilo sportskih dućana velikog formata tako da smo probijali led“, dodaje Černe. Na 1.500 m2 tada - kao i danas - ljubitelji sporta mogli su birati između široke palete renomiranih sportskih brendova. Hervis se i dalje smatra jednim od najvećih trgovaca sportskom opremom u regiji. Pritom veliku ulogu igraju i zaposlenici, kojima je posao ujedno i hobi, jer se mnogi od njih i sami bave barem jednim sportom. Kompetencije u prodaji na radnom mjestu stječu se na Hervis Academy – posebnom obrazovnom programu kroz koji prolaze svi prodavači. „Na taj način uvijek su naoružani svim pravim i točnim informacijama i zaista mogu dati profesionalne savjete kupcima“, objašnjava direktor.

Image
Foto:
Image

Hervis u brojevima

Nakon 15 godina, Hervis je danas jedan od najvećih i najvažnijih trgovaca sportskom opremom u Hrvatskoj, koji sportašima nudi sve što im je potrebno za sport također i u online trgovini. Unatoč epidemiji, Hervis je 2021. godine ostvario više od 33 milijuna eura godišnjeg prometa. Udio online prodaje značajno je porastao posljednjih godina - također zbog učinka pandemije - i trenutno je taj udio već dvoznamenkast.

Digitalni razvoj

Online prodaja se prodaji u fizičkim trgovinama priključila već 2011. godine. Online trgovina je do danas doživjela radikalan razvoj i brojne promjene. U Hervis online trgovini kupac na jednom mjestu može dobiti sve proizvode koje nudi u svom širokom asortimanu u fizičkim trgovinama. U pojedinim segmentima kupcima su za lakši izbor dostupni konfigurator tenisica za trčanje, konfigurator skija, a povremeno i online savjetovanje uživo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Poznati brendovi - strani i iz regije

Uz sve najznačajnije svjetske brendove, potrošači mogu birati i neke od brojnih poznatih brendova iz regije, poput Roga sa svojim nezamjenjivim pony biciklom, brojnih proizvoda brenda Alpina ili proteini.si. Osim ovih, ove godine ekskluzivno su u ponudi i Elan bicikli - što je novost na tržištu. Ponuda uključuje i neke druge ekskluzivne brendove, kao što su Kilimanjaro s dodacima od glave do pete za sve planinare, Benger sa svojom linijom funkcionalne odjeće za sva godišnja doba, X Fact s linijom bicikala i biciklističkih dodataka te Cygnus s trendi artiklima za sve mlade i one koji se tako osjećaju. Kilimanjaro - zasigurno najpopularniji i najrašireniji brand - poznat je po svojim vrhunskim organskim materijalima usmjerenim na održivost i zaštitu prirode.

Image
Foto:
Image

»Kupce podržavamo organizacijom treninga trčanja i pripremama za maratone, u suradnji s Hrvatskim planinarskim savezom organiziramo obiteljske planinarske izlete, izvodimo skijaške testove, te ih u trgovinama mazimo nizom inovativnih ponuda, poput tzv. »Boot fittinga« – analize stopala koja olakšava pronalaženje odgovarajuće obuće za skijaško trčanje ili zimsko skijanje”, dodaje Černe.

Upravo se čita

U trendu s iznajmljivanjem opreme i programom vjernosti

U ponudi su usluge najma SUP-ova i skija, koje su vrlo popularne. Naročito za proizvode kao što su e-bicikli, koji su već neko vrijeme u trendu, a posljednjih godina sve je popularnije i turno skijanje.

Ove godine u sklopu 15. obljetnice Hervis priprema i potpuno novi koncept programa vjernosti koji će u posebnoj modernoj aplikaciji biti dostupan svim članovima vjerojatno najvećeg sportskog kluba u našoj zemlji – Hervis SportsCluba. Očekuje se u zadnjem tromjesečju ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Renovacija i novi koncept trgovina

Kompletnom renovacijom svojih poslovnica, koju su započeli prošle godine, Hervis slijedi i novi koncept dizajna trgovina koji se fokusira na sportske svjetove - trčanje, biciklizam, planinarenje, fitness, skijanje, turno skijanje i Info Point. Ovdje kupcima nude brojne inovativne i personalizirane usluge te profesionalne savjete. Info točka predstavlja potpuni doživljaj kupnje za kupca - potpuno u duhu filozofije "kupac na prvom mjestu" koju na hrvatskom tržištu nastoje provoditi već 15 godina.

Upravo kompletnom renovacijom svojih trgovina Hervis želi obilježiti godišnjicu i svojim kupcima pružiti novo, moderno iskustvo kupovine. Trgovine Hervis u zagrebačkom City Center One West i Hervis u Rijeci već blistaju u novom imidžu, a do kraja godine zasjat će i Hervis u Zadru i City Center One East u Zagrebu. Isto će se dogoditi i u ostalim trgovinama. Uz navedeno renoviranje, ove će godine biti otvorene i čak 3 nove poslovnice.

Image
Foto:
Image

Godina slavlja

U godini slavlja razmazit ćemo, naravno, naše kupce koji su nam, osim zaposlenika, zapravo omogućili obilježavanje ovog časnoga jubileja. Mjesec svibanj bit će prilika za posebno povoljnu kupovinu u svim Hervisovim trgovinama, kao i na www.hervis.hr, a u duhu obljetnice kupci će uz brojne druge pogodnosti dobiti čak 15% dodatnog popusta na odabrane, pa i već snižene proizvode“, ističe i direktor Aleš Černe.

Promotivni članak/ 6.5.2022. u 10:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču