Beskompromisna kvaliteta / Hladnjaci i zamrzivači zbog kojih hrana traje dulje

Image
Foto: Promo

Hladnjaci i zamrzivači svojim inovativnim tehnologijama omogućuju da svježe voće, povrće i meso traje dulje

12.8.2022.
12:50
Promo

Izbjegavate kupovati svježe namirnice jer se bojite koliko dugo će one trajati? Više ne jer su tu hladnjaci i zamrzivači koji svojim inovativnim tehnologijama omogućuju da svježe voće, povrće i meso traje dulje. Održavaju idealnu temperaturu u svakom dijelu, a zahvaljujući posebnim ladicama i značajkama svaka namirnica idealno je zbrinuta. Electrolux hladnjaci i zamrzivači osmišljeni su kako bi vam olakšali zdravu prehranu, a istovremeno smanjiti negativan utjecaj na okoliš.

Image
Image

Beskompromisna kvaliteta

Electrolux hladnjaci imaju posebnu ladicu s brtvilom koja održava nižu temperaturu od ostatka hladnjaka, a namijenjena je namirnicama koje trebaju stajati u što hladnijem prostoru. Meso i ribu sada možete čuvati na 0°C, idealnoj temperaturi ako ih ne želite zamrznuti. Osim temperaturom, možete upravljati i razinom vlage u ladici. Ona stvara potpuno zaseban prostor koji možete prilagoditi bilo kojoj namirnici kako bi ostala svježa što dulje vremena.

Kada temperatura u hladnjaku varira, namirnice u njemu mogu se isušiti. Electrolux je zato osmislio tehnologiju MultiFlow. Ona održava postojanu temperaturu u hladnjaku cijelo vrijeme, kako ne bi došlo do velikih promjena koje mogu narušiti kvalitetu namirnica. Sada je povrće, voće i meso svježe i ukusno još duže. Bez brige od propadanja hrane možete kupiti što poželite jer se Electrolux ugradbeni hladnjaci i zamrzivači brinu za vaše omiljene sastojke. Napredna tehnologija TwinTech® No Frost sprječava nakupljanje leda u vašem zamrzivaču. Pitate se kako? Zahvaljujući inteligentnom sustavu dvojnog hlađenja koji posebno hladi zamrzivač, a posebno hladnjak. To omogućuje idealne uvjete za sve namirnice, gdje god se one nalazile, a vama olakšava korištenje zamrzivača u kojem više nema leda.

Image
Foto: promo
Image
Foto: promo

hladnjak

DynamicAir još je jedan od sustava koji zajedno rade na očuvanju vaših namirnica. On omogućuje postojanu temperaturu strujanjem hladnog zraka u sve dijelove hladnjaka. Čak i kada su vrata hladnjaka otvorena, hrana je zaštićena od topline jer hladan zrak nastavlja kružiti do svakog kutka.

Fleksibilnost i učinkovitost

Nikada nemate dovoljno prostora u hladnjaku i zamrzivaču? Onda je ovo idealan proizvod za vas. Zahvaljujući značajki MaxiSpace, Electrolux ugradbeni hladnjaci pružaju vam čak 45% veći kapacitet od standardnih hladnjaka sa zamrzivačem. Viši je i širi, što vam omogućuje da pospremite sve namirnice koje vam trebaju. Pritom se ne morate brinuti da ćete ih baciti zbog naprednih tehnologija koje ih čuvaju svježima dulje vremena.

Ladice ExtraZone dizajnirane su kako biste mogli odvojiti različite skupine namirnica. Organizirajte raspored u svom hladnjaku kako vam najbolje odgovara i brzo pronađite svu hranu koja vam je u određenom trenutku potrebna.

Kako izabrati idealan hladnjak i zamrzivač?

Odabir hladnjaka i zamrzivača za svoj dom vrlo je važan jer će biti s vama dugi niz godina. Iz tog razloga prilikom razmišljanja o tome za koji ćete se model odlučiti potrebno je uzeti u obzir više faktora. Electrolux nudi nekoliko vrsta hladnjaka i zamrzivača. Kombinirani model klasični je model kod kojeg se zamrzivač nalazi iznad ili ispod hladnjaka, ovisno o vašim željama. Također možete odabrati i ugradbeni model koji će savršeno uklopiti uređaj u dizajn vaše kuhinje.

Svako kućanstvo je različito, zbog čega zahtjeva i različite veličine hladnjaka i zamrzivača. Ovisno o veličini vašeg kućanstva, kuhinje te životnom stilu možete odabrati između nekoliko veličina hladnjaka. Kapacitet do 200 litara odličan je za manja kućanstva, hladnjak od 200 - 300 litara idealan je za kućanstva srednje veličine dok će veća kućanstva najbolje poslužiti hladnjak kapaciteta 300 - 400 litara.

Također, ovisno o namirnicama koje najčešće kupujete, razmislite o značajkama koje su vam potrebne kako bi hrana u hladnjaku trajala duže. Ako preferirate kupovati svježe meso i ribu, modeli s ladicom koja čuva temperaturu na 0°C odličan su odabir. Za svježe voće i povrće odaberite modele s ExtraZone ladicama, a za odlaganje pića tu su posebni stalci koji će vam pomoći očuvati omiljene napitke hladnim i osvježavajućim.

Electrolux hladnjaci i zamrzivači dizajnirani su kako bi vam olakšali svakodnevni život. Zbog duljeg trajanja namirnica, stvara se manja količina otpada zbog čega ne kupujete nepotrebnu hranu i štedite novac. Hladnjaci i zamrzivači iznimno su tihi, te ih nećete niti primijetiti u svakodnevnom životu. Osim toga, iznimno su energetski učinkoviti što ih čini boljima za okoliš, ali i za vaš novčanik. Manje potrošene električne energije znači i manji računi, odnosno ušteda novaca. Odaberite svoj novi Electrolux hladnjak i zamrzivač i otkrijte sve prednosti naprednih tehnologija u svom domu.

Toma
Gledaj od 29.travnja