širok izbor

Kvalitetan san uz odličan madrac. Odaberite ono što vam treba i uložite u jedan od najvažnijih dijelova svog doma

Pronađite svoj savršeni madrac u Lesnini i uživajte u snu koji će vam omogućiti da odmorno kročite kroz svaki dan

Image
Promo/ 8.7.2022. u 12:18

Kvalitetan san i udobno spavanje bitno je za početak svakog produktivnog dana jer utječe na raspoloženje, jača imunitet, potiče kreativnost i uz to omogućuje da se lakše nosite sa svakodnevnim obvezama i stresnim situacijama. Probudite se naspavani i ispunjeni energijom uz svoj idealan madrac. Lesnina nudi širok izbor madraca koji će vam omogućiti da pronađete onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Slojevi madraca

Na madracu provodite gotovo trećinu svog života spavajući. Upravo zato je vrlo važno odabrati idealan madrac koji će vas godinama pratiti kroz život i pružiti vam miran i udoban san svaku večer. Jedna od najvažnijih odluka kada birate madrac je odabrati onaj čiji unutarnji sastav, vanjski materijal i veličina odgovara vašim potrebama.

Jezgra madraca može sadržavati pjenu, lateks, prirodne materijale ili opružnu jezgru. Pjena omogućuje veću površinsku udobnost i bolju provodljivost vlage, a samim time i duži životni vijek madraca. Memorijska pjena je termo-aktivna i prilagođava se svakom obliku tijela čime se smanjuje pritisak i olakšava cirkulacija, dok džepičasta opružna jezgra doprinosi udobnosti madraca.

Ovisno o modelu, madraci se mogu sastojati od tri do sedam anatomskih zona koje omogućuju optimalno podupiranje različitih dijelova tijela te prilagodbu s obzirom na položaj spavanja, rasterećujući i opuštajući tijelo.

Image
Foto: Promo
Image
Promo

Jednostavno održavanje

Jezgra madraca je obložena navlakom koja je po potrebi prošivena. Navlake za madrac su izrađene od elastičnih tkanina vrlo mekih na dodir, kao što su frotir ili višeslojni jersey (mako). U ponudi su dostupne odvojive i perive navlake, koje omogućuju dugotrajnu čistoću i svježinu vašeg madraca. Svucite ih i ubacite u perilicu kako biste uklonili mrtve stanice, prljavštinu i znoj iz navlake.

Ako imate problema s alergijom odaberite klasični model madraca čija se jezgra može sastojati od hladne pjene, gel pjene, prozračne opružne jezgre, visokokvalitetne džepičaste opružne jezgre ili antibakterijskog lateksa. Određeni modeli madraca sadrže poliesterska vlakna koja osiguravaju ugodan osjećaj hlađenja tijekom vrućih ljetnih dana, dok vunena vata s druge strane madraca grije tijekom zime.

Upravo se čita

Image
na otoku

Sramota hrvatskog turizma! Gost snimio konobaricu kako ulijeva vodu iz slavine u boce Jane...

Odabir odgovarajućeg madraca

Tvrdoća madraca uvelike utječe na udobnost tijekom spavanja. Pretvrd ili premekan madrac može rezultirati neudobnim i nemirnim snom, ali može biti i razlog bolova u vratu i leđima. Izbor madraca odgovarajuće tvrdoće je ulaganje u san, kao i kvalitetu svakodnevnog života. Madrac koji podupire tijelo na pravim mjestima i oslobađa ga od pritisaka, omogućava kralješcima i vratu da se opuste i zauzmu ergonomski ispravan položaj.

Stupanj tvrdoće osigurava da tijelo bude poduprto na pravim mjestima i da ne tone u madrac. Za osobe koje spavaju na boku potreban je madrac koji popušta oko ramena i kukova. Tvrđi su modeli madraca namijenjeni osobama koje spavaju na trbuhu, dok su mekši za osobe koje spavaju na leđima. Različite zone madraca osiguravaju da se on precizno prilagodi tijelu.

Nadmadrac za veću udobnost i praktičnost

Ako želite postići još veću udobnost svog kreveta nadmadrac je odlično rješenje. Jednostavno ga stavite na postojeći madrac i uživajte za tren. Nadmadrac vam može poslužiti i ako trebate pretvoriti svoj kauč na razvlačenje u krevet, bilo da vam dolaze gosti ili u malom stanu nemate prostora za smjestiti odvojen krevet.

Pronađite svoj savršeni madrac u Lesnini i uživajte u snu koji će vam omogućiti da odmorno kročite kroz svaki dan. U širokom izboru odaberite točno ono što vam treba i uložite u jedan od najvažnijih dijelova svog doma.

Promo/ 8.7.2022. u 12:18

Pročitajte još

Image
Omiljeni jutarnji rituali

Popularni pop-up bar nastavlja turneju kroz osam velikih gradova, dođite na besplatnu degustaciju vrhunske kave!