NEMA DOKAZA / Propala još jedna USKOK-ova optužnica

Image

Zbog nedostatka dokaza, USKOK je povukao optužnicu protiv djelatnice Ministarstva pravosuđa Gordane Grancarić, koju je teretio za nezakonito posredovanje.

4.3.2009.
17:12
VOYO logo

ZAGREB - Više od dvije godine nakon pokretanja istrage i godinu dana nakon podizanja optužnice protiv više upravne savjetnice u Upravi za građansko pravo Ministarstva pravosuđa Gordane Grancarić, USKOK je u srijedu odustao od kaznenog progona, potvrdio je njezin odvjetnik Miroslav Šeparović.

Zamjenica ravnatelja USKOK-a je, nakon okončanja dokaznog postupka na zagrebačkom Županijskom sudu, zaključila da nije moguće dokazati da je Grancarićeva počinila djela za koja ju se teretilo, kaže Šeparović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

USKOK je u veljači 2008. godine Grancarićevu optužio za nezakonito posredovanje. Konkretno, teretio ju je da je 2003. i 2004. godine u više navrata od jednog muškarca uzela oko 17.000 eura kako bi mu, kao dužnosnica u Ministarstvu te bivša sutkinja i odvjetnica, isposlovala žurno postupanje i donošenje odluka u poslovima s upisom vlasništva nad nekretninama u zemljišne knjige.

Grancarić je nakon pokretanja istrage medijima izjavila da nije kriva i da je riječ o "Kafkinu procesu". Nakon ovog USKOK-ova poteza, trebala bi se vratiti na posao u Ministarstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo