'crna udovica' / Putem Facebooka zvala muškarce na seks, a zatim ih drogirala i pljačkala

Image
Foto: Facebook

Ova mudra 21-godišnjakinja iskoristila je popularnu društvenu mrežu za kriminalna djela i to tako što je na svom profilu objavljivala golišave fotografije u izazovnim pozama te stupala u kontakt s nepoznatim muškarcima

2.4.2015.
9:34
Facebook
VOYO logo

Mlada Argentinka Sofia Davila uhićena je nakon što je pod pritiskom policiji priznala kako je muškarce putem Facebooka mamila na seks, a zatim ih drogirala i pljačkala.

Ova mudra 21-godišnjakinja iskoristila je popularnu društvenu mrežu za kriminalna djela i to tako što je na svom profilu objavljivala golišave fotografije u izazovnim pozama te stupala u kontakt s nepoznatim muškarcima.

Nakon što bi se neko vrijeme dopisivali, Sofia je 'sretne odabranike' zvala na sastanak uživo, a zatim im u piće usipala tablete koje bi ih onesvijestila, nakon čega bi krenula u akciju.

Jedna od njenih žrtava, 39-godišnji Diego Escalante, opisao je situaciju u kojoj se našao.

"Nakon upoznavanja na društvenoj mreži, otišli smo u hotel i dobro se proveli, a kada je predložila da se nađemo opet, nisam ništa posumnjao.

Sljedeći smo se put našli u mom stanu, a ona je donijela ocu alkohola i natočila mi u čašu. Ubrzo nakon što sam popio, pozlilo mi je i onesvijestio sam se. Kad sam se probudio, noge i ruke su mi bile svezane, a dvojica muškaraca su mi iz sobe iznosila televizor, stereo uređaj i druge stvari", ispričao je Diego.

Davila je zatim otišla u policiju kako bi prijavila pljačku, tvrdeći kako su je dvojica muškaraca otjerala iz stana te da je bila nemoćna.

Bio je to prvi put da se Sofia osobno pojavila u policiji, ali kako je odgovarala opisu, odlučili su je podvrgnuti ispitivanju.

"Kada smo razgovarali s njom, odmah nam je bila sumnjiva jer smo već imali prijava muškaraca koji su bili opljačkani nakon susreta s nepoznatom ženom", rekao je policijski glasnogovornik i dodao kako su nakon nekog vremena dobili i njeno priznanje.

Priznala je kako je opljačkala više od 15 muškaraca i sada, skupa s dvojicom suučesnika, očekuje sudski proces.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo