putuju više od 27 sati / Nepredviđeni problemi za ekipu RTL-a u Ukrajini: 'Nadamo se da ćemo kombi što prije iščupati iz blata i krenuti dalje'

Put je jako težak, svi pitaju kada će doći i koliko će to još trajati

26.2.2022.
13:48
VOYO logo

Za Izvanredne vijesti RTL-a iz Ukrajine se javila reporterka Leona Šiljeg koja je zajedno sa snimateljem Ivanom Borojevićem već punih 27 sati na putu iz Kijeva prema poljskoj granici. 

"Mi smo sada na ovoj lokaciji duže od dva sata, a više od 24 sta na putu prema poljskoj granici. Sada smo nešto više od 20 kilometara od granice. S ove lokacije se nismo pomaknuli niti malo. Sporo smo prolazili i noćas. Nije to sam bio put cestama nego i šumskim putevima, kroz barikade. Zaustavljali su nas, provjeravali dokumente, slike s mobitela, pitali su nas imamo li  oružja", rekla je Leona Šiljeg. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što smo već pisali, naša ekipa koja putuje u kombiju i s ekipama još dvije hrvatske televizije, primila je u kombi djecu čiji je otac zamolio da ih povezu do granice gdje ih čeka majka. 

Više OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj put je jako težak, svi pitaju kada ćemo doći, koliko će trajati. No dogodili su se i nepredviđeni problemi. Naš kombi je zapeo, tažili smo da nas izvuku kako bi krenuli dalje. Nadamo se da ćemo ovaj kombi iščupati iz blata pa nastaviti dalje prema Poljskoj", zaključila je Leona Šiljeg. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo