sramota u jadranskom derbiju / Kek: Nikada nisam bio ovako ispljuvan u karijeri kao danas!

Vatreni jadranski derbi između Hajduka i Rijeke. Na prepunom stadionu u Dugopolju, podjela bodova, završilo je 1:1, a ponovno su svoj negativan show imali i navijači.

5.10.2014.
20:35
VOYO logo

U utakmici 11. kola Prve HNL Hajduk i Rijeka su igrali 1-1, a strijelci su bili Caktaš u 22. minuti za vodstvo Hajduka i Kvržić u 64. za izjednačenje.

Pred 5.000 gledatelja sudio je Jović iz Zagreba. Zbog obnavljanja travnjaka na poljudskom stadionu, susret se igrao u Dugopolju na stadinu Hrvatskih vitezova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon samo pet minuta utakmica je bila prekinuta na pet minuta jer su navijači Hajduka na travnjak bacali plastične sjedalice koje su prethodno potrgali. U 27. minuti sukob Tudora i Leovca, nakon čega je isključen pomoćni trener bijelih Jurica Vučko.

"Onakav pritisak, ovakvu mržnju, ovako kako sam bio ispljuvan danas, to još nisam doživio u svojoj karijeri. I zato, komplimenti igračima, i jedne i druge ekipe, jer su igrali pošteno i borbeno", kaže trener Rijeke, Matjaž Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Općenito, utakmica s jako malo nogometa. Tvrda, puno nabijanja, puno prekida, malo igre, malo i šanse, sve iz nekih nabačaja. Specifično je bilo danas zbog lošeg terena, tako da je na kraju 1:1", realno je prokomentirao trener Hajduka Igor Tudor.

U vrućem derbiju svakome po bod, Rijeka opet malo kaska za Dinamom. Druga Rijeka sada ima 25 bodova, jedan manje uz utakmicu više od vodećeg Dinama, dok je Hajduk treći sa 16 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao se i onaj manji jadranski derbi. Istra je prekinula lošu seriju, a Radonjić se vratio u formu. Zabio je dva komada Splitu u samoj završnici.

Istra u rujnu nije osvojila nijedan bod, eto im sada tri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radonjić je bio dobar. Kad netko zabije dva gola, šta ćeš reći za takvog igrača. Međutim, u igri Radonjić mora biti puno puno bolji. I bit će bolji, to nije uopće dvojbeno", kaže trener Istre 1961, Igor Pamić.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo