ZAGREB SVLADAO 'FARMACEUTE' / Štimac već nakon prve utakmice pobjegao sa začelja

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Zadrani, pod vodstvom novog trenera Igora Štimac pružili su možda i najbolju predstavu ove sezone i sasvim zasluženo su stigli do važnih bodova.

8.2.2015.
19:11
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Zagreba pobijedili su Slaven Belupo 1-0 u susretu 20. kola Prve HNL približivši se Hajduku na trećoj poziciji na svega dva boda zaostatka.

Pogodak odluke zabio je LovroMedić u 80. minuti utakmice. Slaven Belupo je imao najbolju priliku na utakmici, međutim PetarBrlek u 63. minuti nije uspio realizirati jedanaesterac. Njegov udarac sjajno je obranio Dominik Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je odigran i derbi začelja u kojem je Zadar na stadionu Stanovi pobijedio Osijek 3-1 i prepustio Osječanima začelje ljestvice. Osijek je poveo već u trećoj minuti golom Nevena Laštra, no Zadar je šest minuta kasnije izjednačio, a strijelac je bio IvanPešić.

Domaćin je do konca prvog poluvremena okrenuo rezultat golom FraneČirjaka (23-11m), a potom u nastavku potvrdio pobjedu golom IgoraBanović u 66. minuti. Zadrani, pod vodstvom novog trenera IgoraŠtimac pružili su možda i najbolju predstavu ove sezone i sasvim zasluženo su stigli do važnih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Dinamo sa 52 boda, Rijeka je druga sa 42 boda, a Hajduk je treći sa 29 bodova. Lokomotiva je četvrta sa 28 bodova, a Zagreb je peti sa 27 bodova. Na začelju je Osijek sa 15 bodova, dok Zadar ima bod više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo