FESTIVAL GOLOVA U DERBIJU / Treneri složni: 'Danas je profitirao nogomet'

Dinamo je u Maksimiru propustio priliku pobjeći Hajduku na ljestvici. Golom Maglice u sudačkoj nadoknadi Splićani su osvojili vrijedan bod pa se neizvjesna utrka za naslov prvaka nastavlja.

1.12.2013.
18:03
VOYO logo

MaxTV Prva liga i dalje ostaje otvorena! Dinamo je u Maksimiru propustio priliku pobjeći Hajduku na ljestvici. Golom Maglice u sudačkoj nadoknadi Splićani su osvojili vrijedan bod pa se neizvjesna utrka za naslov prvaka nastavlja.

"Čestitam Dinamu, ali prije svega čestitka mojim momcima. Odigrali smo dobru utakmicu, no i Dinamo je bio jako dobar. Ugodno su me iznenadili. Sve u svemu, danas je profitirao nogomet", rekao je trener Hajduka IgorTudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U finišu susreta smo krenuli na sve ili ništa i to nam je donijelo bod. Mogli smo i do sva tri, ali to ne bi bilo realno. Dinamo je bio taj koji je imao veći posjed lopte, inicijativu, što i nije čudno s obzirom da su igrali na domaćem terenu. I prije susreta sam rekao da je Dinamo pojedinačno bolja momčad, no ne pobjeđuje uvijek bolji. Dinamo je i dalje favorit u prvenstvu, ali mi želimo biti najbolji što možemo u ovom trenutku", kaže Tudor.

I trener zagrebačkog sastava čestitao se i jednoj i drugoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nešto sam shvatio  - definitivno neću biti trener. Nemam trenerske sreće! Izgubio sam od Austrije u zadnjim minutama, izgubio sam od Črnomorca, a i danas sam izgubio bodove na samom kraju utakmice. Malo se šalim... Ekipa je reagirala dosta dobro na naše zahtjeve. Šteta što igračima nismo prenijeli naše zamisli u zadnjih 15 minuta. Nismo se htjeli povući, no momčad se nesvjesno povukla. Dozvolili smo Hajduku da stvara nervozu i to je ono na čemu moramo raditi", izjavio je ZoranMamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo