DEMANTIRALI MEDIJSKA NAGAĐANJA / Sanadera muči samo bolesna noga

Image

Obrana Ive Sanadera u utorak je odbacila nagađanja o lošem zdravstvenom stanju bivšeg premijera i zabrinutosti liječnika zbog nagla mršavljenja te ustvrdila da se Sanader dobro osjeća i da se ne žali ni na kakve druge zdravstvene tegobe, osim na već ozlijeđenu nogu.

26.7.2011.
19:20
VOYO logo

Branitelji Ive Sanadera odbacili nagađanja o lošem zdravstvenom stanju bivšeg premijera te ustvrdili kako se Sanader osjeća dobro te da problema ima samo s ozlijeđenom nogom.

"Naš branjenik već dulje vrijeme ima problem s nogom, zbog čega je obavio neke pretrage, a neke još treba obaviti, no ni na kakve druge zdravstvene teškoće se ne žali", kazao je jedan od Sanaderovih branitelja Goran Suić koji odbacuje nagađanja nekih medija da je Sanader u nešto više od mjesec dana smršavio 20 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neistina je da je smršavio 'strašno' i do neprepoznatljivosti. Izgubio je najviše deset kilograma", kazao je Suić.

Istaknuo je da se bivši premijer osjeća dobro te da svakodnevno s braniteljima priprema obranu u antikorupcijskim istragama koje je protiv njega pokrenuo USKOK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suić je kazao da će se Sanader i sutra braniti aktivno pred USKOK-ovim tužiteljicama koje bi ga u 14 sati u zatvoru u Remetincu trebale početi ispitivati o sumnjama da je kao zamjenik ministra vanjskih poslova 1994. i 1995. zlouporabio položaj i ovlasti te se s Hypo bankom dogovorio o proviziji od sedam milijuna austrijskih šilinga (3,5 milijuna kuna) za zajam od 140 milijuna šilinga koji je ta banka odobrila hrvatskoj vladi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo