kujundžić o raspadu: / 'Savez za Hrvatsku bio je pokušaj koji nije dao rezultat'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Milan Kujundžić obrazložio je raspad Saveza za Hrvatsku rekavši da je riječ o pokušaju koji nije dao rezultata.

10.2.2015.
15:21
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Hrvatske zore i bivši predsjednički kandidat Saveza za HrvatskuMilan Kujundžić potvrdio je u utorak kako se taj Savez osam stranaka raspada poručivši pri tome kako je bila riječ tek o pokušaju koji nije dao rezultat.

"Savez za Hrvatsku nastao je prije godinu dana, u traganju malih stranaka za svojim mjestom pod suncem, no očekivani rezultat nije došao jer je među nama bilo puno razlika. Raspad nije ništa negativno s obzirom da je bila riječ tek o pokušaju koji nije dao rezultat", kazao je Kujundžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izlazak iz Saveza za Hrvatsku proteklog su vikenda objavili HDSSB te Obiteljska stranka.

Kujundžić je također kazao i kako su u ograncima Hrvatske zore u tijeku izbori po principu 'jedan čovjek jedan glas' najavivši za travanj i izbore za najuže vodstvo stranke odbivši pri tome reći hoće li se na njima ponovno kandidirati za predsjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska zora zasigurno izlazi na predstojeće parlamentarne izbore, no ide li sama ili u koaliciji, to će se još vidjeti", rekao je predsjednik te stranke koji je nakon neuspjeha na predsjedničkim izborima dao svoj mandat na raspolaganje.

U Hrvatskoj će se stvari, uvjeren je Kujundžić, u političkom smislu mijenjati 'udarajući i na jednu i na drugu stranu kao klatno'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo