milijuni pred ekranima / 'Ljubav je na selu' ruši sve rekorde gledanosti!

Image
Foto: RTL

Sve više gledatelja 'čuva' svoje mjesto pred televizorom kako bi pogledali što se novog događa s usamljenim neženjama i njihovim damama, točnije njih preko 800 tisuća svih dobnih skupina diljem Lijepe naše, dok svaka nova epizoda „Ljubavi na selu“ ruši rekorde gledanosti.

20.2.2012.
13:59
RTL
VOYO logo

Dani na farmama polako prolaze, a naši domaćini i cure koje su im pisale sve se bolje upoznaju dok obavljaju različite aktivnosti, i naporne i ugodne. „Ljubav je na selu“ stavlja izazove pred gradske djevojke – pomusti kozu je težak zadatak, a s dugim noktima čini se još težim!

Sve više gledatelja 'čuva' svoje mjesto pred televizorom kako bi pogledali što se novog događa s usamljenim neženjama i njihovim damama, točnije njih preko 800 tisuća svih dobnih skupina diljem Lijepe Naše, dok svaka nova epizoda „Ljubavi na selu“ ruši rekorde gledanosti – ona posljednja, emitirana u nedjelju 19. veljače bila je najgledaniji format cijeloga dana i postigla je najveću gledanost u trećoj sezoni, od 20,4% u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina (gledanost od 19,1% u totalu populacije)!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi dan započeo je mamurnim jutrom za djevojke na Ivanovoj farmi, pogotovo Ivanu i Silviju, pa je gazda djevojke prepustio na brigu svojoj braći, Saši i Josipu, koji će s njima provesti dan na farmi koza. Saši se svidjela Ivana, pogotovo jer je došla na grbavi teren u visokim potpeticama!

Ni Mate nije štedio cure na svojoj farmi. Uz pjesmu i smijeh one su se zaputile u maslinike kako bi naučile nešto o uzgoju maslina. Mate je zaposlio Kseniju, Davorku i Šteficu – trebale su prodavati maslinovo ulje, prošek i vino na cesti. Nakon razgledavanja Stjepanove farme, djevojke su dobile zadatak cijepati drva. S obzirom da je Darija prava gradska djevojka, ovaj posao joj baš i nije pošao za rukom pa je komad drva pao Nikolini na nogu i onesposobio je za daljnje zadatke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj dana obilježen je Ivinim i Darijinim sukobom u paintballu – gradska protiv seoske cure. Iako je Tomislav smatrao kako djevojke neće moći izvršiti zadatak zbog svojih pretjerano dugačkih noktiju, Branislava, Martina i Barbara dokazale su sasvim suprotno. Čak im ni rukavice koje im je Tomislav poklonio nisu bile potrebne. Na Stipinoj farmi Božica i Anita su zasukale rukave kako bi izmuzle mlijeko od kojeg su napravile domaći sir škripavac. Kao nagradu za dobro obavljen posao, Stipe ih je odveo na izlet u utočište mrkog medvjeda.

Život sa životinjama na farmi i rad na polju daleko od gradske vreve i briga nekima će se činiti privlačnim, no naše djevojke sve više uviđaju da je takav život često vrlo težak. Nova iznenađenja u „Ljubavi na selu“ pogledajte 26. veljače u 21.30 sati na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo