LJUBAV JE NA SELU, GDJE DRUGDJE / Otrov za žene: Cure se otimaju za farmera Stjepana

Image
Foto: RTL

Iduće nedjelje, 11.03., gledatelji će saznati koje četiri djevojke napuštaju show "Ljubav je na selu". Tko je pravi romantičar, a tko gleda druge za vrijeme večere, saznajte u novoj epizodi ovu nedjelju, 11. ožujka, u 21:30 sati.

5.3.2012.
15:32
RTL
VOYO logo

Popularna dokumentarna sapunica RTL Televizije ponovno je pobijedila konkurenciju u terminu emitiranja. "Ljubav je na selu" privukla je preko 650.000 gledatelja u totalu populacije i bila treći najgledaniji format dana!

Iduće nedjelje, 11.03., gledatelji će saznati koje četiri djevojke napuštaju show. Česte borbe pijetlova na farmi nisu neobične, no na farmi u Gredi su se i kokice posvađale.

Iako je Stjepan svoju odluku odavno donio, u novoj epizodi djevojke su si ponovno dale oduška - svađanje i "otimanje" za Stjepana potvrdilo je njegov nadimak "otrov za žene". Ivan je prilikom ulaska u show mislio kako će sve tri djevojke pripadati njemu, a složna braća Perković dogovorili su se koja djevojka će im najmanje nedostajati na farmi i poći kući. Kako god bilo, konačna je odluka bila teška.

Dok najmlađi kandidat dijeli svoje djevojke s braćom, najstariji, Mate, svoje drži kao kap vode na dlanu. Upravo na ovoj farmi se dogodilo najveće iznenađenje - iako su sve tri cure prekrasne, jedna je ipak morala otići. Zavodnik Tomislav iz Jamarica ispao je pravi kavalir.

Koja djevojka je odlučila sama otići, a koja je otišla na romantičnu večeru i promijenila mišljenje o domaćinu?

Stipe je jedini farmer koji je bio oslobođen ovog zadatka. Dan je bezbrižno proveo na Plitvicama s Božicom i Anitom. Nakon što su prve djevojke otišle, farmeri su krenuli na spojeve. Tko je pravi romantičar, a tko gleda druge za vrijeme večere, saznajte u novoj epizodi "Ljubav je na selu" ovu nedjelju, 11.ožujka, u 21:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo