Ljubavna avantura života / Galeb iz Brusja: Mate se zaljubio?

Image
Foto: RTL

Nakon nekoliko zajedničkih dana s djevojkama na farmerskim gospodarstvima, čuju li momci glas srca? A razuma? Slažu li se, uopće, srce i razum kada je o ljubavi riječ?

12.3.2012.
12:24
RTL
VOYO logo

Treća sezona "Ljubav je na selu" i dalje ruši sve rekorde gledanosti – i osma epizoda privukla je rekordan broj gledatelja, gotovo 700.000 u totalu populacije (15,9%), i tako postala najgledaniji format u terminu emitiranja na svim nacionalnim televizijama te bila najgledaniji format emitiran na RTL Televiziji. Popularna dokumentarna sapunica ostvarila je gledanost od 16,9% u ciljnoj skupini.

Dok prve zrake jutarnjeg sunca griju ljubavne farme, kandidati se žale na nemiran san zbog dvojbe je li ljubav njihovog života možda već otišla kući. Neke kandidatkinje jedva čekaju poziv na spoj, a druge su inicijativu uzele u svoje ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Nikolina jedva dočekala pozvati Stjepana na romantičan doručak koji mu je pripremila. S druge strane, Iva nije mogla sakriti ljubomoru koju je izazvao 'otrov za žene'. Na ličkoj farmi je vrijeme za šišanje, no u opasnosti nisu najpoznatiji brkovi "Ljubav je na selu" već – janjci.

Na spoju s Anitom, Stipe je odabrao romantičnu lokaciju. Za to vrijeme Božica je spremila tortu koje je bilo po svuda, a najviše na Stipinim brkovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kišni dan u Jamaricama djevojkama nije bio dovoljan izgovor za ljenčarenje. Tomislav je svojim damama zadao vrlo blatni zadatak – okopavanje vrta i ubiranje plodova za juhu. Kao prave djevojke sa sela, i Branka i Barbara su morale svladati vožnju traktorom.

Čarobna uvala galeba iz Brusja mjesto je spoja sa Šteficom. Vožnja brodićem, hvatanje ribe i dizanje utega pokazat će neku drugu Matinu stranu – je li se Mate napokon zaljubio?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najmlađi kandidat, Ivan, obavijestio je djevojke da opet moraju obuti čizme. Ni prevelike čizme nisu spriječile kandidatkinje da odrade svoj sljedeći zadatak – branje šljiva za rakiju. Iako je Ivana pokazala simpatije prema Saši, Ivan je ipak odlučio provesti neko vrijeme s njom nasamo.

Ljubav je igra u kojoj je finalni rezultat gotovo uvijek nepredvidljiv. Koji kandidati igraju igru, a za koje je ovo ljubavna avantura života, pogledajte u nedjeljnoj epizodi "Ljubav je na selu", 18. ožujka u 21:00 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo