LJUBAV NA SELU PROCVJETALA / Zaljubljeni par odlučio okruniti svoju ljubav!

Image
Foto: RTL

Epizode ovogodišnje sezone redovito su bile najgledanije u terminu emitiranja, kako u ciljnoj skupini 18-49, tako i u totalu populacije. Stoga ne čudi podatak da je treća sezona postala najgledanija sezona ovog serijala!

10.4.2012.
20:31
RTL
VOYO logo

RTL Televizija je u nedjelju emitirala dvanaestu, finalnu epizodu najpopularnijeg showa na svim nacionalnim televizijskim postajama – „Ljubav je na selu“.

Ljubavni zapleti, zanimljivi kandidati i kandidatkinje, živopisna sela, sve to možemo vidjeti u trećoj sezoni serije koja je privukla je rekordan broj gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubavna priča između Stjepana i Nikoline i ovu nedjelju je privukla 632.000 gledatelja, odnosno 15,2 % gledanosti u totalu populacije dok je u ciljnoj skupini ostvarila 15,4 % gledanosti.

Treća sezona „Ljubav je na selu“ je završila sretno, iako se to  u dvanaestoj epizodi nije tako činilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadnjoj smo epizodi vidjeli Stjepana i Nikolinu u neočekivanom raspletu, no po završetku snimanja serijala Stjepanova se ljubav prema Nikolini pokazala jačom od svih prepreka, pa je tako zaljubljeni par ekipi „Exkluziv Tabloida“ otkrio kako pripremaju svadbu, koja će okruniti njihovu ljubav.

U Stjepanovu domu su riješili sve svoje ljubavne probleme i trzavice, te se Nikolina preselila k svome zaručniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prilogu pogledajte što se sve događalo iza kulisa najpopularnijeg showa na televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo