ekskluzivni intervju / Kako je fatalna crvenokosa Hurem osvojila Sultana?

Svi koji ste sinoć bili uz prvu epizodu 'Sulejmana Veličanstvenog', sigurno ste primijetili fatalnu crvenokosu glumicu Meryem Uzerli. U seriji zavodi pod imenom Hurem, a nama u ekskluzivnom intervjuu otkriva sve o ulozi koja joj je promijenila život i ističe da s likom kojeg utjelovljuje nema nikakvih sličnosti.

28.8.2012.
18:15
VOYO logo

Svi je znaju kao Hurem, a njezino pravo ime je Meryem Uzerli. Crvenokosa zavodnica u najskupljoj turskoj seriji glumi sultanovu ljubavnicu, ali i jedinu osobu u povijesti koja je bila i službeno udana za Sulejmana. Mnogi se pitaju kako je to pošlo za rukom lijepoj Hurem te je li do te laskave titule došla ljubavlju ili pohlepom?

"Jednostavno je nemoguće da ga netko uistinu nije volio, a ja vjerujem da ga je Hurem voljela. Da, znamo da je Hurem bila veoma egoistična i pohlepna. Možemo ovo gledati kao meni, stavljamo svega po malo i to ga na kraju čini potpunim. Tu su i pohlepa, ego, ljubav", kazala je Meryem Uzerli.

Sultanija Hurem je najintrigantniji i najhirovitiji lik u seriji, dok je u privatnom životu Meryem potpuno drugačija. Baš zbog toga, ova joj je uloga bila pravi izazov.

"Dakako, svi mi imamo neke loše osobine. Svi mi ponekada lažemo, jedni druge činimo tužnima, plašimo se. Svi mi možemo biti pohlepni. Zaljubljujemo se, poštujemo ili nekada nekoga i ne poštujemo. Znači, sve to je već prisutno u nama. Ponekad ti osjećaji izlaze na vidjelo. Svi se trudimo da se te negativne strane ne primijete. I ja se trudim da budem dobra osoba. No, Hurem je prilično neuravnotežena osoba. Ona je malo psihički nestabilna", objasnila je lijepa glumica.  

Upravo bi mnogi potražili pomoć psihologa na mjestu crvenokose glumice koja je preko noći, ulogom Hurem postala mega zvijezda!

"I moj privatni život se promijenio zato što je ovo iznimno uspješan projekt. Ljudi me prepoznaju na ulici. I u Njemačkoj sam snimila nekoliko filmova, ali nisam bila tako poznata. Nisam ni mogla biti poznata jer do sada nisam radila na velikom projektu. Za mene se nije puno toga promijenilo. Ja sam ona stara Meryem koja ima isti karakter i životnu filozofiju", rekla je.

A Hurem? Nju ćete upoznavati iz dana u dan, kroz nove epizode najgledanije turske serije - Sulejman Veličanstveni, koju možete pratiti na programu RTL Televizije.

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo