bez dlake na jeziku / Pazite kako se oblačite: Stiže 'Modni sud'!

Image
Foto: RTL

Uz novinarku Anu Miščević, poznate osobe komentirat će vizažistica i stilistica Ivana Bilandžija Billy te omiljeni društveni kroničar Neven Ciganović.

17.11.2012.
13:12
RTL
VOYO logo

Rubrika Modni sud, u novoj šoubiz emisiji RTL Extra Magazin, koja kreće ove nedjelje, 18. studenog u 17.45 sati, uveselit će sve one koji vole modu. Uz novinarku AnuMiščević, poznate osobe komentirat će vizažistica i stilistica IvanaBilandžijaBilly te omiljeni društveni kroničar Neven Ciganović

Modni stilovi poznatih, bili oni dobri ili loši, zasigurno će biti bez dlake na jeziku, što odaju i prve izjave koje su dali troje komentatora Modnog suda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova rubrika biti će ispit taštine svih poznatih i sad će se tek vidjeti do koje granice se mogu podnijeti kritike", rekla je Ana Mišćević.

Ni Cigi, a ni Billy nisu bili ništa manje iskreni. "Oni moji prijatelji koji su poznate osobe, a ima ih zbilja mnogo, neće imati nikakvu protekciju u ovoj rubrici, i već vidim da ću se na kraju moći družiti samo s Anom i Billy!", u šali je rekao Neven, dok je Billy objasnila da će njezini prijatelji najviše nadrapati, ali njima se bar neće morati opravdavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim troje komentatora, svake nedjelje, Ana, Cigi i Billy će ugostiti i po jednu poznatu osobu koja će zajedno s njima pretresati modne stilove naših estradnjaka, glumaca, sportaša pa i političara, pa budite spremni već ove nedjelje, 18. studenog, od 17.45 sati na dozu iskrenosti i smijeha!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo