KAOS NA CESTI / Skrivio dva sudara pa gol trčao po cesti

Image

Pomahnitali 36-godišnjak kamionom je udario u dva automobila, nakon čega je nastavio sumanuto trrčati po cesti i vikati da je "on Bog i Srbin" te da "može sve".

31.7.2009.
12:42
VOYO logo

NOVA GRADIŠKA  - Nesvakidašnja drama odvijala se u petak na cesti u blizini Nove Gradiške. Rastrojeni 36-godišnji vozač kamiona izazvao je dvije prometne nesreće u razmaku od samo nekoliko metara nakon čega je istrčao iz kamiona, svukao se do gola i počeo sumanuto trčati. Slučajni prolaznici su ga svladali i pozvali policiju.

Sve je počelo na cesti u Rešetarima gdje je 36-godišnjak pretjecao automobil i udario u njega. Pobjegao je s mjesta nesreće u smjeru Nove Gradiške i na samom ulazu u grad počeo pretjecati još jedan automobil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udario je u njegovu lijevu bočnu stranu zbog čega se automobil prevrnuo, a rastrojeni kamiondžija ga je nastavio gurati po cesti.

Potom je ponovno pokušao pobjeći, ali su ga ovaj put u tome spriječili ostali vozači i slučajni prolaznici. Kad je shvatio da mu je "akcija" propala, izletio je iz kamiona, svukao odjeći te počeo trčati i vikati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam Bog, ja mogu sve, ja sam Srbin", vikao je 36-godišnjak. Ostali vozači natjerali su ga da se obuče nakon čega su ga svladali i držali do dolaska policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo