Očekivala se uvjerljiva pobjeda / Zagreb na Maksimiru uzeo Modrima dva boda

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Premda se očekivala uvjerljiva pobjeda 'Modrih', Zagreb se sjajno obranio, a u pojedinim trenucima susreta i bio bolja momčad.

24.8.2014.
23:15
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

U posljednjem susretu 6. kola Prve HNL Dinamo i Zagreb su pred 500-tinjak gledatelja na stadionu Maksimir odigrali 1-1.

Premda se očekivala uvjerljiva pobjeda 'Modrih', Zagreb se sjajno obranio, a u pojedinim trenucima susreta i bio bolja momčad. Dinamo je poveo golom Ibaneza u 9. minuti, a izjednačio je Stepčić u 62. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić je, poput Tudora i Keka, odlučio dobar dio igrača odmoriti za Europsku ligu, a tako i ostao bez pobjede, no barem osvojio bod pa ostao na vrhu ljestvice.

Plavi su u devetoj minuti pogotkom Ibaneza iz slobodno udarca povela, a u 24. minuti je Ćorić nanizao četiri igrača Zagreba, proigrao Čopa, koji je iz prve odigrao za Soudanija, čiji je udarac otišao ravno u ruke Livakovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset minuta kasnije se Ćorić ozlijedio te izašao s travnjaka, a zamijenio ga je Brozović.

U 37. minuti je umalo bio autogol Goncala, a u 52. zicer za Zagreb - Krovinović je povukao loptu kroz sredinu te dubinskom loptom proigrao Bobana koji je zaobišao Eduarda i tresao mrežu, ali s vanjske strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 56. je Pjaca probio lijevu stranu i ubacio prema sredini, gdje je Soudani odigrao, čiji je udarac blokirao Štiglec, a u drugom pokušaju je to spasio Livaković.

No, sudac Jović se nije oglasio kad je Boban došao na lijevu stranu, a na njega je u kaznenom prostoru neoprezno startao Sigali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 60. minuti je Stepčić izveo majstoriju za remi, gdje je Goncalo pogriješio i ostavio mu loptu kako bi ovaj s 25 metara prebacio Eduarda.

U derbiju kola Lokomotiva je pobijedila Rijeku 2-1, dok je Osijek bio bolji od 'B' sastava Hajduka 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Split je bio bolji od Slaven Belupa 2-0, a strijelci su bili Rog (68) i Bilić (73).

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo