nova europska sramota / Dio hrvatskih navijača bakljadom prekinuo utakmicu na San Siru

Image
Foto: AP

Susret Hrvatske i Italije pružio je zadovoljavajuću predstavu za sve navijače kockastih, no u 76. minuti kod rezultata 1-1 hrvatski su navijači na teren ubacili nekoliko baklji u nizu zbog čega je sudac Bjorn Kuipers odlučio prekinuti susret!

16.11.2014.
22:26
AP
VOYO logo

Hrvatski su navijači još jednom napravili nerede na europskom tlu. U jednom od najvećih hramova europskog nogometa, San Siru, protiv jednog od najvećih protivnika s kojima se može igrati, Talijana, dio je naših navijača napravio dar-mar i konstantnom bakljadom natjerao glavnog suca da prekine utakmicu i osigurao HNS-u nove brige o kaznama koje će stići na njihovu adresu.

Hrvatska se od početka susreta prikazala u dobrom svjetlu, što se posebno očitovalo u igri na sredini terena, gdje su naši plemeniti veznjaci u potpunosti preuzeli konce igre i diktirali tempo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani su poveli u 11. minuti pogotkom Candreve, no hrvatska je ekspresno uzvratila u 15. minuti sjajnim udarcem Perišića koji je prošao kroz ruke velikog Buffona.

Početkom nastavka naši su navijači ubacili baklju na teren zbog čega je sudac na nekoliko sekundi prekinuo susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, 15-ak minuta prije kraja  kod rezultata 1-1 hrvatski su navijači na teren ubacili nekoliko baklji u nizu zbog čega je sudac Bjorn Kuipers odlučio prekinuti susret i povući igrače s terena!

10-ak minuta kasnije, nakon konzultacija s delegatima, susret je nastavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo