NAJBOLJI REZULTAT SEZONE / Bravo, Ivek! Kostelić podebljao svoj rekord u Wengenu

Image
Foto: AP Images

Ivica Kostelić ostvario je najbolji rezultat sezone u svojem omiljenom skijalištu. U utrci superkombinacije osvojio je treće mjesto i tako po 13. put u Wengenu stao na pobjedničko postolje.

16.1.2015.
14:36
AP Images
VOYO logo

Ivica Kostelić i Wengen vole se javno. U tom švicarskom skijalištu Profesor je dosad ostvario šest pobjeda u svojoj karijeri, četiri puta u slalomu (2002, 2010, 2011, 2012), a dva puta u superkombinaciji (2011, 2012). Ukupno se u Wengenu do danas čak 12 puta uspinjao na jednu od stepenica pobjedničkog postolja.

Današnjim trećim mjestom u superkombinaciji Ivica Kostelić je još podebljao svoj rekord postavljen prošle godine te ukupno 13. pobjedničkim postoljem u Wengenu postao jedini skijaš u povijesti koji se na jednoj od stanica Svjetskog kupa čak 13 puta u karijeri penjao na jednu od stepenica pobjedničkog postolja.

Nakon kombinacijskog spusta održanog ujutro Kostelić je bio na 15. mjestu, dok je Natko Zrnčić-Dim držao 21. poziciju. U slalomu je naš najbolji skijaš debelo popravio svoj plasman te na kraju doskijao do trećeg mjesta sa sekundom i 38 stotinki zaostatka za pobjednikom Švicarcem Carlom Jankom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrnčić-Dim je također bio sjajan te četvrtim vremenom slalomske vožnje na kraju osvojio šestu poziciju u superkombinaciji u Wengenu, što je i njegov najbolji rezultat ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo