neredi pokraj karlovca / Masovni sukob: Torcida organizirala 'sačekušu', Boysi ih preduhitrili

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U sukobu Torcide i Bad Blue Boysa koji se dogodio kup utakmica Dinama i Hajduka, sudjelovalo je stotinjak pripadnika Torcide te upola manji broj dinamovaca, a navodno ima puno ozlijeđenih.

11.2.2015.
14:34
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Na autocesti Zagreb - Rijeka nešto poslije 13 sati došlo je do velikog sukoba između Bad Blue Boysa i Torcide u blizini tunela Sveti Marko.

Dinamo igra u Puli, a Hajduk u Mladini kod Jastrebarskog protiv četveroligaša Vinogradara, te se pretpostavlja kako je riječ upravo u susretu navijača Dinama i Hajduka, koji danas putuju na gostovanja na utakmice Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznaje tportal, radilo se o tzv. 'sačekuši' koju su organizirali pripadnici Torcide, ali Bad Blue Boysi su poslali nekoliko svojih pripadnika u izvidnicu i uočili zamku, nakon čega su iznenadnim napadom krenuli u obračun sa 150 Torcidaša. 

"Policija je zaprimila dojavu o sukobu na autocesti Rijeka - Zagreb u smjeru Zagreba. Policijsko postupanje je u tijeku i to je sve što vam za sada mogu reći", potvrdila je Senka Staroveški, policijska službenica u odnosima s javnošću Policijske uprave Karlovačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Torcida na Lučkom

Zbog nereda je na mjestu obračuna došlo do potpunog prekida prometa dok nije došla policija, a očevici koji su vidjeli tučnjavu, tvrde kako je 30-ak huligana pretrčavalo autocestu kako bi se fizički obračunali s drugom skupinom.

"Potpuno su zaustavili promet. Dvadesetak navijača, možda i njih pedesetak, trčalo je s jedne na drugu stranu auto-ceste. Bilo je grozno, a neki su i ležali na cesti ozljeđeni. Letjeli su neki predmeti po zraku, a dobro se moglo vidjeti kako su sjevala šake. Tko je prvi počeo teško je reći. Uz cestu smo vidjeli kombi splitskih oznaka i nekoliko automobila", rekla je zgrožena vozačica za tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutarnji list doznaje da je u sukobu sudjelovalo stotinjak pripadnika Torcide te upola manji broj dinamovaca, a navodno ima puno ozlijeđenih. Prema krvavim tragovima na cesti i oko nje jasno se može zaključiti kako je broj ozlijeđenih velik, međutim nitko na karlovačkom području nije zatražio liječničku pomoć. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Sukob, Bad Blue Boys, Torcida

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo