Vlatko Marković se pravi grbav / 'Jovanović? Tko je to? Nikad čuo za njega!'

Nakon redovne skupštine Hrvatskog nogometnog saveza glavni akteri Vlatko Marković i Zdravko Mamić izašli su zadovoljni jer su dobili pomoć iz samog vrha UEFA-e.

9.3.2012.
15:55
VOYO logo

Dvojac koji je vodio glavnu riječ na Skupštini Hrvatskog nogometnog saveza: predsjednik HNS-a Vlatko Marković i izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić zadovoljno su trljali ruke nakon kraja.

"Skupština je bila izvrsna, nije ni mogla drukčije završiti kada je izvanredno organizirana i kada je pošteni ljudi vode", kazao je Marković, očito sretan zbog potpore vrha UEFA jer su sjednici prisustvovali Theodoros Theoroidis i František Laurinec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan za mišljenje o porukama ministra Jovanovića, Marković je odgovorio: "Jovanović? Kako se taj zove? Nikad čuo za njega" i napustio hotel u kojem se održavala Skupština.

Zdravko Mamić je, pak, održao presicu na recepciji hotela te kazao da Vlatko Marković sigurno napušta mjesto predsjednika HNS-a nakon završetka EURA 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marković je prije Skupštine najavio da će ponuditi ostavku, ali ne znam zašto nije. Vjerujem da će otići nakon EURA, ne zbog pritiska ministra Jovanovića nego zato što je tako sam odlučio", kazao je Mamić.

Dodao je još jednu ekskluzivu o sukobu interesa s njegovim sinom: "Moj sin je jučer u HNS-u predao zahtjev za poništenjem menadžerske licence tako da više nisam ni formalno u sukobu interesa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pogledajte u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo