SRAMOTNE UVREDE / Boysi zgrozili Mamića, traži intervenciju države!

Image
Foto: PIXSELL

Poznato je da su navijači Dinama nezadovoljni vodstvom kluba pa svaki susret svoje momčadi iskoriste za uvredljiva skandiranja.

22.3.2012.
15:05
PIXSELL
VOYO logo

Utakmica Dinama i Slaven Belupa ponovno je bila poligon Bad Blue Boysima za vrijeđanje izvršnog predsjednika ZdravkaMamića. Poznato je da su navijači Dinama nezadovoljni vodstvom kluba pa svaki susret svoje momčadi iskoriste za uvredljiva skandiranja. Nerijetko u svojoj želji da iskažu nezadovoljstvo pretjeraju, a slično se dogodilo u srijedu. Dinamo se dan kasnije oglasio otvorenim pismom javnosti u kojem traže intervenciju države. U priopćenju su nabrojane i uvrede koje, kako kažu, papit teško trpi pa ćemo taj dio izostaviti.

"Po tko zna koji put pripadnici ekstremnih navijačkih ogranaka Bad Blue Boysa ponudili su iznimno široki repertoar sramotnih uvreda prema obitelji izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića. Točnije, uvrede su se odnosile na maloljetne kćeri, njegovu majku i suprugu te druge članove uže obitelji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaju i kako su se na repertoaru našle i pjesmice upućene predsjedniku MirkuBarišiću te direktoru DamiruVrbanoviću, kako misle u Dinamu, najuglednijem predstavniku hrvatskog klupskog nogometa u UEFA-i i FIFA-i

U priopćenju dodaju i kako su obični građani zgroženi uvredama te da očekuju učinkovitu reakciju i od kluba i od nadležnih institucija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo