VEČER ZA PAMĆENJE / Barci sudar titana, Olić demolirao Francuze

Image
Foto: AP

Nogometaši Barcelone i Bayerna plasirali su se u polufinale ovogodišnje Lige prvaka! Španjolci i Nijemci iskoristili su prednost domaćeg terena i prošli Milan, odnosno, Marseille.

3.4.2012.
22:33
AP
VOYO logo

Na Messijev pogon Barcelona je uz dosta muke izbacila Milan iz natjecanja, pobijedivši na Nou Campu 3:1. Argentinac je postigao dva pogotka, oba puta s bijele točke.

Milan je punih osam minuta imao rezultat koji ga vodi dalje nakon što je Nocerino izjednačio na 1:1, međutim, Messi je ubrzo potom vratio prednost Kataloncima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Omaleni čarobnjak tako je postao prvi igrač u Ligi prvaka koji je u jednoj sezoni zabio 14 zgoditaka. Dosadašnji rekorder bio je RuudvanNistelrooy koji je za Manchester United u sezoni 2002/03 postigao 12 golova.

Treći pogodak španjolske momčadi djelo je Inieste. Ovo je peti uzastopni plasman u polufinale Lige prvaka za katalonski sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Bayerna na krilima su IviceOlića rutinirano osigurali plasman u polufinale. Uoči uzvratnog susreta protiv Marseillea Bavarci su imali uvjerljivu prednost, ali ništa nisu prepuštali slučaju te su slavili sa 2:0.

U 13. minuti Olić je na asistenciju FranckaRiberyja u maniri prekaljenog strijelca razveselio Allianz Arenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, hrvatski je reprezentativac u utorak bio iznimno dobro raspoložen pa je mrežu Mandande zatresao još jednom. Igrala se 37. minuta kada je njemački sastav izveo munjevitu kontru koju je iz blizine konkretizirao Olić.

Hrvatski napadač izašao je iz igre u 74. minuti uz ovacije domaćih navijača. Drugi Hrvat u redovima bavarskog giganta, DanijelPranjić, u igru je ušao u 67. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo