FULHAM DEMOLIRAO NORWHICH / Petrićev debi iz snova: Utrpao dva gola

Image
Foto: PIXSELL

Naš je napadač postigao drugi i treći pogodak na utakmici, prvo je u 41. minuti zatresao suparničku mrežu udarcem glavom izbliza, a zatim je u 54. minuti pogodio i nogom izvan kaznenog prostora.

18.8.2012.
18:17
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski napadač MladenPetrić imao je debi iz snova za svoj novi klub, engleskog prvoligaša Fulham. U 5-0 (2-0) pobjedi Fulhama protiv Norwich Cityja u susretu 1. kola novog engleskog prvenstva Petrić je postigao dva pogotka, te upisao jednu asistenciju.

Naš je napadač postigao drugi i treći pogodak na utakmici, prvo je u 41. minuti zatresao suparničku mrežu udarcem glavom izbliza, a zatim je u 54. minuti pogodio i nogom izvan kaznenog prostora. Odličan učinak Petrić je zaokružio i asistencijom Alexu Kačanikliću za 4-0 u 66. minuti da bi ga dvije minute potom trener Martin Jol povukao iz igre uz ovacije gledatelja na Craven Cottageu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac prvog gola za Fulham bio je Damien Duff (26), a konačnih 5-0 postavio je Steve Sidwell (87-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi dan nove sezone donio je i nekoliko iznenađenja. Arsenal je na svom terenu odigrao tek 0-0 protiv Sunderlanda, Liverpool je u sezonu krenuo neugodnim 0-3 porazom na gostovanju kod West Bromwich Albiona, dok je Queens Park Rangers izgubio s visokih 0-5 na svom Loftus Roadu od Swansea Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo