Ronaldo ostao bez rekorda / Valencia iznenadila Real na startu Primere

Image
Foto: AP Images

Prva zvijezda Real Madrida, Portugalac Cristiano Ronaldo protiv Valencije je lovio barem jedan pogodak kako bi postigao prvi igrač u povijesti kluba koji je zabio gol na osam uzastopnih utakmica u španjolskom prvenstvu.

20.8.2012.
7:22
AP Images
VOYO logo

Španjolski nogometni prvak Real Madrid otvorio je sezonu odigravši 1:1 protiv Valencije na Santiago Bernabeu, a Cristiano Ronaldo je, nepostigavši gol, ostao bez rekorda.

Domaćin je poveo pogotkom Gonzala Higuaina u 10. minuti, a izjednačio je Jonasa u 42. minuti. "Kraljevski klub" je tijekom utakmice imao 26 udaraca prema suparničkim vratima, 62 posto posjeda lopte i čak 12 kornera, no nije uspio slomiti obranu 'šišmiša'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva zvijezda Real Madrida, Portugalac CristianoRonaldo protiv Valencije je lovio barem jedan pogodak kako bi postao prvi igrač u povijesti kluba koji je zabio gol na osam uzastopnih utakmica u španjolskom prvenstvu. Do utakmice protiv Valencije suparničku mrežu je tresao protiv Atletico Madrida, Sporting Gijona, Barcelone, Seville, Athletico Bilbaoa, Granada i Mallorce. Da je zabio gol, prestigao bi petoricu Realovih legendi koje su postizale golove u sedam dvoboja zaredom - Puskasa kojem je to uspjelo u dva navrata, te Huga Sancheza, Van Nistelrooya, Olmeda i Roquea Olsena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu večeri Real Betis je na San Mamesu pobijedio Athletic Bilbao 5:3. Gosti su u prvom poluvremenu golovima Rubena Castra (7), Jorgea Moline (26) i Benata (31) poveli 3:0, no Athletic se čudesno vratio postigavši tri gola u nastavku susreta, a strijelci su bili Oscar De Marcos (47) i Mikel San Jose (67,76). No Betis je u samoj završnici utakmice s još dva gola stigao do prvih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike