NESRETNI CRISTIANO / Čelnici Reala od Ronalda dobili šokantan zahtjev?!

Image
Foto: AP

Zbog Cristiana Ronalda je u Madridu zavladala panika! Sjajni je Portugalac nakon nedjeljne utakmice protiv Granade nagovijestio kako nešto na Santiago Bernabeuu ne štima, a u ponedjeljak španjolski mediji donose i pozadinu cijele priče.

3.9.2012.
15:40
AP
VOYO logo

Ronaldo je Granadi utrpao dva komada, no nijedan nije propisno proslavio.

"U klubu znaju zašto sam tužan i iz tog razloga nisam slavio golove. Jednostavno, nisam sretan", izjavio je Ronaldo i uplašio navijače Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji su jedva dočekali ovakav istup najveće zvijezde Kraljevskog kluba pa su u narednim satima otkrili nekoliko teorija zavjere, a neki, pak, tvrde kako je Ronaldo čak rekao čelnicima kluba da želi napustiti Madrid. Tako Španjolci pišu da je u subotu Portugalac zatražio sastanak s predsjednikom FlorentinomPerezom kojega je obavijestio o stvarima koje ga muče.

Jedna teorija kaže da je Ronaldo nesretan zbog načina na koji se Real odnosi prema njegovim bliskim prijateljima (Kaka, Coentrao, Carvalho, op.a.), druga tvrdi da se portugalski napadač posvađao s Marcelom, dok treća otkriva kako je pukla veza s kapetanom Ikerom Casillasom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakva god istina bila, činjenica je kako Ronaldo nije sretan na Bernabeuu i da postoji realna opcija da napusti Madrid. Vijest koja je, osim španjolsku prijestolnicu, na noge podigla i šeike u Cityju i PSG-u...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo