HVALOSPJEVI ZA ZLATANA / 'Ibrahimović je stvarao čuda na terenu'

Image
Foto: Pixsell

Nogometaš PSG-a Zlatan Ibrahimović bio je apsolutna zvijezda večeri iako nije zabio gol u utakmici Lige prvaka protiv Dinama, pišu u srijedu francuski mediji obasipajući švedskog igrača hvalospjevima.

7.11.2012.
10:49
Pixsell
VOYO logo

Sportski internetski portal France Football ističe da je, iako nije postigao pogodak, Zlatan Ibrahimović zabljesnuo sa četiri asistencije koje su dovele PSG do  uvjerljive pobjede nad zagrebačkim Dinamo.

Goal.com također naglašava da je Ibrahimovič bio zvijezda. Le Monde piše kako je Šveđanin "stvarao čuda na terenu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimovića se do sada gledalo isključivo kao strijelca, ocjenjuje dnevnik Le Figaro, no "Šveđanin je pokazao da može biti ključan igrač i kao asistent".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eurosport napominje kako su četiri asistencije na jednoj utakmici do sada uspjele samo trojici igrača u Ligi prvaka: Carlosu Martinsu iz Benfice, Ryanu Giggsu iz Manchester Uniteda i Sidneyu Govouu iz Olympique Lyonnaisa.

Ibrahimović je bio "apsolutno nezadrživ za jadnu obranu Dinama", dodaje Eurosport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

L'Equipe u osvrtu na sinoćnju utakmicu piše kako su "Parižani očekivali da će u utakmici s Dinamom prevladati poraz od Saint Etienna u prvenstvu subotu i pokazati se kao kolektiv te da je prvi cilj ostvaren".

Goal.com dodaje da iako je "PSG pokazao slabiju igru u prvom poluvremenu, a Dinamo solidnu, u drugom poluvremenu su Zagrepčani nadigrani".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Le Monde napominje da su "apatični Zagrepčani pokušali pokazati bolju igru nego u prvoj utakmici koju su izgubili 2-0, ali nisu uspjeli".

Le Figaro ocjenjuje da je PSG bio "logičan pobjednik" nad Dinamom te da je tako napravio korak prema osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još su jednom Parižani pokazali da se znaju nametnuti, a da pritom ne ostave jak dojam. Dinamo je to iskusio i u Zagrebu i to se ponovilo na Parku Prinčeva gdje su Parižani pobijedili bez pravog iskazivanja snage", dodaje Le Figaro napominjući kako je PSG bio "suočen s najslabijom momčadi u Ligi prvaka".

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo