OZLJEDA LACKOVIĆA / 'Kauboji' sredili i Alžir - sad kreće ono pravo!

Image
Foto: Pixsell

Nakon početnog uspjeha protiv Australije, izabranici Slavka Goluže su bez većih problema došli i do dva boda protiv grubih Alžiraca. Kod Hrvatske su najučinkovitiji bili Ivan Ćupić (8), te Marko Kopljar i Drago Vuković s po četiri zgoditka.

14.1.2013.
18:21
Pixsell
VOYO logo

Hrvatski rukometaši zabilježili su i drugu pobjedu na Svjetskom prvenstvu svladavši u 2. kolu D skupine u Madridu Alžir s 31:20 (15:12).

Nakon početnog uspjeha protiv Australije, izabranici SlavkaGoluže su bez većih problema došli i do dva boda protiv grubih Alžiraca. Kod Hrvatske su najučinkovitiji bili IvanĆupić (8), te MarkoKopljar i DragoVuković s po četiri zgoditka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loša vijest za hrvatsku reprezentaciju je izlazak BlaženkaLackovića već u osmoj minuti dvoboja, kada je u srazu s jednim alžirskim igračem stradao već ranije ozlijeđeni prst na ruci, zbog kojeg je najstariji hrvatski igrač imao podužu stanku i prije početka prvenstva.

U utorak Hrvatska u 21.15 sati igra susret 3. kola protiv Mađarske, a bit će to repriza dvoboja za broncu s OI u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike