EKSKLUZIVNO: SINIŠA MIHAJLOVIĆ / Srpski izbornik za RTL Danas progovorio o utakmici godine!

Manje od 50 dana ostalo je do velikog dvoboja nogometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije na Maksimiru. Dok je Igor Štimac na dobrom putu za Brazil, njegovom rivalu na klupi Srbije Siniši Mihajloviću ta je utakmica biti ili ne biti. Mihajlović je za RTL Danas najavio kako ide na pobjedu, progovorio o odnosu sa Štimcem i poručio - Zbog utakmice sa Hrvatskom sam i postao izbornik

2.2.2013.
18:59
VOYO logo

SinišaMihajlović pod pritiskom u Beogradu. Uoči okršaja s Hrvatskom sve je jasno, Štimac ima deset, on četiri boda, igra se u Zagrebu, a Mihajlović ekskluzivno za RTL Danas poručuje - straha nema..

"Ja se nikad kao igrač, a ni sada kao trener, nisam bojao. Jedva čekam tu utakmicu jer je to jedan derbi. Drago mi je da se nakon 10 godina ponovno susrećemo na Maksimiru, a nadam se i da će atmosfera biti dobra. Prema onome što je prikazala Hrvatska je favorit što ne znači da će pobijediti", kaže Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atmosfera se u predvečerje utakmice godine zagrijava, posebno kad se zna prošlost odnosa Mihajlovića i Štimca. Zajedno su nedavno popili kavu u Varšavi i dogovorili kako je vrijeme da politiku i ratne teme ostave kod kuće.

"Ako ja koji sam osobno sve osjetio na svojoj koži mogu prijeći preko toga sto se dogodilo, ne vidim zašto i drugi ne bi. Ne kažem da moramo živjeti zajedno, ali barem se možemo poštovati", poručuje srpski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poštuje Siniša Mihajlović i hrvatskih deset bodova, ali...

"Ono što je Štimac napravio napravio je odlično, ali Hrvatska na utakmicama s Makedonijom nije zaslužila pobjedu", smatra Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihajlović vodi jednu od najmlađih reprezentacija na svijetu, koju sad planira oplemeniti revitalizacijom DejanaStankovića. S Mihajlovićem nema šale, svi su igrači morali potpisati novi kodeks ponašanja, kad svira himna pjevati se mora.

"Svi će pjevati himnu, a kada će hrvatska himna svirati svi će pljeskatu", uvjerava Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaboravljen je već i Štimčev eksces s idejom da početni udarac na Maksimiru izvedu ratni generali.

"Da se tako nešto dogodi, Srbija ne bi izašla na teren".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad će izaći na teren protiv realno kvalitetnije reprezentacije Hrvatske, u utakmici zbog koje je i prihvatio izbornički posao.

"Kada sam odlučivao, jedan od razloga za prihvaćanje ovog posla bio je to što smo u skupini s Hrvatskom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kojoj šalje pomirljivu sportsku poruku:

"Kada je rat svi gube da svi pobijedimo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu želi i Hrvatska, jer u tom slučaju Brazil je blizu, a Mihajlovićevi orlovi daleko od cilja.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo