smrskana lubanja / Novi dokazi: Pronađena krvava palica u Pistoriusovom domu

Image
Foto: mirror.co.uk

Lubanja djevojke je bila smrskana, a na palici je pronađena veća količina krvi. No, istražitelji još uvijek pokušavaju otkriti je li palica korištena za napad na Steenkamp ili ju je ona upotrijebila za samoobranu.

17.2.2013.
12:24
mirror.co.uk
VOYO logo

Južnoafrička policija pronašla je krvavu palicu za kriket u domu paraolimpijca Oscara Piostoriusa, koji je osumnjičen za ubojstvo svoje djevojke Reeve Steenkamp.

On je osumnjičen da je na Valentinovo s četiri hica iz pištolja ubio svoju djevojku Reeve Steenkamp. Prvo je rekao da je u svoju djevojku pucao misleći da je provalnik, ali nakon iskaza niza svjedoka i susjeda koji su tvrdili da su čak dva sata ranije u njegovoj kući čuli buku i ženski vrisak, policija je Pistoriusa počela sumnjičiti za brutalno ubojstvo s predumišljajem, piše Jutarnji list.

Lubanja djevojke je bila smrskana, a na palici je pronađena veća količina krvi. No, istražitelji još uvijek pokušavaju otkriti  je li palica korištena za napad na Steenkamp ili ju je ona upotrijebila za samoobranu.

"Sumnjamo da je prvim hicem u spavaćoj sobi Steenkamp pogođena u kuk. Nakon toga je pobjegla u kupaonicu, a osumnjičenik je kroz vrata opalio još tri hica", otkrio je policijski izvor za City Press.

Pistorius je u pritvoru i tamo će biti zadržan do utorka kada će biti odlučeno hoće li se moći braniti sa slobode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo