VULGARNI RJEČNIK / Zdravko Mamić javno izvrijeđao ministra!

Image
Foto: PIXSELL

Gostujući na radio Soundset Plavi, izvršni predsjednik Dinama ponovno je izgovorio široku lepezu uvreda na račun ministra sporta Željka Jovanovića s kojim je već duže vrijeme u sukobu.

15.3.2013.
11:28
PIXSELL
VOYO logo

"Željko Jovanović mrzi sve što počinje s hrvatskim, Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski nogometni savez, Hrvatski nogometni klub Dinamo.. On je najveći hrvatomrzac nakon Khuena Héderváryja. On jednostavno ima krvna zrna u sebi koja pretežu na ono što mrzi sve hrvatsko. Taj čovjek kad te pogleda, iz njegovih očiju šiklja krv. Njegov osmijeh nie prirodan kao vaš, vidite samo očnjake, zube kojui su spremni za klanje. Nema iskustva, a čovjek koji je Srbin ne može biti na čelu ovog ministarstva", ispalio je Zdravko Mamić bez razmišljanja.

Naravno, odmah je dodao da su "to možda pregurbe riječi", ali ono što je izrekao - nije povukao. Osvrnuo se Maminjo i na 'maksimirsko ruglo' izjavivši kako je sramotno da stadion na kojem igra reprezentacije nema natkrivenu tribinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o tribinama, pogotovo onoj praznoj sjevernoj na kojoj već dugo nema Bad Blue Boysa, Dinamov gazda je ponovno dao svečano obećanje.

Image

 "Sve bih dao da se Boysi vrate na sjever. Kada bih ih ponovno vidio da s punog sjevera navijaju, dao bih ostavku. Da, dao bih ostavku iako bi tada Dinamo bio šest puta lošiji nego što je sada Hajduk", dodao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcije na Mamićeve izjave o Jovanoviću

Mislio sam da je vrijeme ranih 90-ih iza nas. Tada je toga bilo, ali očito nije...

Mamićev ispad su odmah komentirali i pojedini saborski zastupnici. Tako je HDSSB-ovac Zoran Vinković osudio verblani napad izvršnog predsjednika Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je neprimjereni govor. Druga je stvar radi li Jovanović dobro ili ne, ostavljam to Mamiću na savjesti i pravosudnim tijelima", rekao je Vinković.

"Ja to tako ne bih rekao, iako o Jovanoviću nemam neko dobro mišljenje. Ne treba tako napadati ljude na nacionalnoj osnovi, naravno da to osuđujem", izjavio je šef HDZ-a Tomislav Karamarko koji nije propustio dodati kako Mamić nije član stranke, već je to nekad bio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislio sam da je vrijeme ranih 90-ih iza nas. Tada je toga bilo, ali očito nije... S gnušanjem gledam na takvu izjavu i nadam se da će pravosudna tijela ovog puta odradi svoje", oštar je bio Jovanovićev kolega iz SDP-a Peđa Grbin.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo