SHOW U SUDNICI / Sutkinja kaznila Zdravka Mamića zbog vrijeđanja!

Zdravko Mamić je ponovno 'ukrao' show u sudnici. Tijekom ročišta povodom tužbe i protutužbe u 'slučaju Eduardo' sutkinja je nekoliko puta opomenula izvršnog predsjednika GNK Dinamo, da bi mu na kraju izrekla novčanu kaznu u visini od 10.000 kuna.

19.3.2013.
16:47
VOYO logo

Vrlo burno je danas bilo na Općinskom sudu u Zagrebu tijekom ročišta na koje su se susreli Zdravko Mamić i Eduardo da Silva. Podsjetimo, izvršni predsjednik Dinama je tužio svog bivšeg štićenika za kršenje ugovora o zastupanju, dok je Dudu odgovorio protutužbom kojom želi dokazati lihvarski karakter Mamićevih ugovora.

Prvi je svoju stranu priče iznio hrvatski napadač kojeg je Mamić čestim upadicama prekidao i stalno ga zvao 'ljubavi'. To je naljutio sutkinju koja je upozorila Maminja da se suzdrži od takvih komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

Eduardo je u svom svjedočenju uglavnom govorio o načinu na koji je dostavljao postotak Mamiću, kako do 2008. nije ni vidio ugovore, opisao je svoj transfer u Arsenal, ali i posebno naglasio kako mu ga Mamići, otac i sin, ostavili samog u Londonu i nisu uopće vodili brigu oko njegovoe karijere.

"Da niste tražili novac od mojih ugovora s Arsenalom i Šahtarom, sad bi bio s reprezentacijom, a ne u sudnici", poručio je Dudu Mamiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon stanke došao je red i na Zdravka Mamića koji je u svom osebujnom stilu naglasio kako je Eduardu platio operaciju, opisao je svoje ugovore kao 'ugovore koje je Don King imao sa svojim prvacima', a onda je uslijedio žestok napad na Eduardovog odvjetnika.

Image
Foto: Pixsell

"Što mucaš tamo? Što mucaš lažove jedan! Nisi više tatin sin i u Vrhovnom sudu, sad si mali miš, lažov i monstrum", kazao je Mamić odvjetniku, piše Jutarnji.hr.

Odvjetnik je odmah zatražio zaštitu od sutkinje, pa se Mamić malo smirio, no nije dugo izdržao. Njegova rečenica: "Skačem kroz prozor kada Eduardov odvjetnik postavi prvo normalno pitanje...", bila je kap koja je prelila čašu strpljenja sutkinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izrekla je Mamiću novčanu kaznu u iznosu od 10.000 kuna nakon čega je izvršni predsjednik Dinama dodatno izvrijeđano Duduovog odvjetnika, te revoltiran napustio sudnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo