POČELO JE, POČELO / Trice Dinama i Rijeke na startu nove sezone

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamo i Rijeka ostvarii su pobjede na startu nove prvoligaške sezone. Zagrepčani su s tri komada ispratili Osječane iz Maksimira, dok je riječki sastav također s tri gola počastio goste iz Pule.

13.7.2013.
9:22
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni prvak Dinamo otvorio je prvenstvo pobijedivši na stadionu Maksimir pred 5.000 gledatelja Osijek 3:1 (2:0).

Golove za Dinamo postigli su El Arbi Hillel Soudani (12), te Duje Čop (18-11m, 53), dok je strijelac za goste bio Josip Barišić u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Modri' su do pobjede stigli lagano, bez većih problema, a da gosti i teže ne stradaju najzaslužniji je vratar Zvonimir Mikulić koji je nekoliko puta sjajno reagirao. Koliko je Dinamo bio dominantan najbolje oslikava podatak kako je Osijek tijekom cijelog susreta uputio samo jedan udarac u okvir suparničkog gola i to je bio pogodak u sudačkoj nadoknadi.

U prvom susretu ove sezone Rijeka je na stadionu Kantrida deklasirala Istru 1961 3:0. Golove za Rijeku postigli su Ivan Tomečak u 16. minuti, te najbolji strijelac prošle sezone u Prvoj HNL Leon Benko (39, 67). Tomečak je ovoga ljeta stigao na Kantridu iz redova zagrebačkog Dinama. Utakmicu je pred 4.000 gledatelja vodio Bruno Marić iz Daruvara

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu su na rasporedu još dvije utakmice prvog kola, a igraju Hrvatski dragovoljac - Lokomotiva, te Zadar - Hajduk, dok je u nedjelju na rasporedu utakmica Split - Slaven Belupo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo