MAMIĆ POLUDIO ZBOG PORAZA / 'Igrači Dinama su jadnici koji mučki udaraju iza leđa'

Image

Nakon što je Dinamo pretrpio prvi ovosezonski poraz od Zadra, oglasio se izvršni predsjednik u svom prepoznatljivom stilu. Igračima je održao bukvicu kako samo on to zna.

14.10.2011.
21:03
VOYO logo

Izvršni predsjednik Dinama, Zdravko Mamić, poludio je nakon prvog ovosezonskog poraza Dinama u Zadru 2-1.

"Čestitam Zadru. Nitko nas nije tako zasluženo pobijedio. Silno sam razočaran i možete očekivati reakcije neslućenih razmjera. Momčad će biti kažnjena! Više ništa neće biti kao prije! Ovaj dan ući će u povijest Dinama", bjesnio je Mamić.

Poraz Dinama uspio je povezati i s gladnim hrvatskim stanovništvom.

"Neki dan smo bili na večeri koju sam ja platio iz svog džepa. U ponedjeljak im trebamo isplatiti četiri milijuna eura premija za prvih par kola lige HNL-a i za Ligu prvaka, a Hrvatska je gladna, ljudi rade, a ne primaju plaću, a ti Zdravko magarče trpi od svih, od igrača i od navijača".

Mamić je posebno iskritizirao kapetana Milana Badelja.

"Badelju nudim tri milijuna eura za pet godina. On se piša na taj ugovor i naravno nije došao na utakmicu kao neki igrači. Oni su jadnici koji mučki s leđa udaraju, a baš se pitam kako će uopće pogledati osoblje u svom klubu i oružare kad ne dobe premije jer ja u ponedjeljak prvi put u životu idem na bolovanje", završio je ljutiti Maminjo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo